«Έτρεξα στο μπάνιο και τελικά...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Τζούλια Νόβα για τον τοκετό της στο σπίτι

«Κράτησε 8 ώρες»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Έτρεξα στο μπάνιο και τελικά...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Τζούλια Νόβα για τον τοκετό της στο σπίτι

Μαμά για πρώτη φορά έγινε η Τζούλια Νόβα τα ξημερώματα της Παρασκευής (10/12), με την ίδια να πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Μάλιστα, το πρωί της Παρασκευής (17/12), η παρουσιάστρια μίλησε ζωντανά στην εκπομπή Happy Day για την εμπειρία του τοκετού στο σπίτι.

Οι δηλώσεις της Νόβα για τον τοκετό

«Είχα λίγο αγχωθεί με τον θηλασμό γιατί δεν ήξερα πώς να την κρατήσω, αλλά τώρα σιγά σιγά τα βρίσκουμε και λύνεται και αυτό το προβληματάκι. Δεν έχω αγχωθεί ανά πάσα στιγμή έχω τις μαίες μου έχω στο πλάι μου, τις παίρνω τηλέφωνο και έρχονται από το σπίτι.

Δε φοβήθηκα καθόλου, είχα τα κορίτσια δίπλα μου. Στην αρχή αγχώθηκα όταν έσπασαν τα νερά. Πρώτα ήρθε η πρώτη μαία και μετά από κάποιες ώρες ήρθε η δεύτερη. Κοιμόμουν, ήταν 3 το πρωί και ξύπνησα με πονάκια περιόδου, αλλά πολύ έντονα. Ήμουν 40 εβδομάδων. Έτρεξα στο μπάνιο και τελικά ήθελε το παιδάκι να έρθει.

Ξύπνησα τον Μιχάλη, δεν το πίστευε, ανά μία ώρα αλλάζαμε. Η όλη διαδικασία δεν ήταν σε ένα μέρος. Στην αρχή ξεκινήσαμε στο κρεβάτι, κάποια στιγμή κατεβήκαμε και στο πάτωμα, πήγαμε και στο μπάνιο, γεμίσαμε την μπανιέρα για να ανακουφιστώ. Σε σύνολο κράτησε 8 ώρες ο τοκετός. Γέννησα 11:40 το πρωί. Η γέννα διήρκεσε 20 λεπτά», κατέληξε η Τζούλια Νόβα.

Η πρώτη φωτογραφία της Τζούλια Νόβα με την νεογέννητη κόρη της

Ο τοκετός πραγματοποιήθηκε μέσα στο σπίτι, με την παρουσιάστρια να έχει δίπλα της αποκλειστικές μαίες και φυσικά τον αγαπημένο της, Μιχάλη Βιτζηλαίο.

Το μεσημέρι της Κυριακής, μάλιστα, η Τζούλια Νόβα ανέβασε στο instagram την πρώτη της φωτογραφία με τη νεογέννητη κορούλα της. «Η πιο όμορφη καλημέρα είναι εκείνη που ξυπνάς και έχεις το μωράκι σου αγκαλιά» έγραψε χαρακτηριστικά η ευτυχισμένη μαμά.

Η πρώτη φωτογραφία της Τζούλια Νόβα με την νεογέννητη κόρη της