Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει: "Η Μαίρη Χρονοπούλου μου έλεγε να σφίγγω τα οπίσθιά μου"

Αποκάλυψη...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει:

Στην μεγάλη ηθοποιό του παλιού ελληνικού κινηματογράφου Μαίρη Χρονοπούλου αναφέρθηκε η Ναταλία Δραγούμη μιλώντας στην εκπομπή "Πάμε Δανάη" για τον ρόλο της στην σειρά "Μάνα είναι μόνο μία" και για την σχέση που ανέπτυξαν στα γυρίσματα.

Η αποκάλυψη της Δραγούμη για την Χρονοπούλου

Η Ναταλία Δραγούμη αποκάλυψε την τρυφερή σχέση που ανέπτυξε με την Μαίρη Χρονοπούλου η οποία την φώναζε "Ναταλίτσα" όπως χαρακτηριστικά είπε. Από την φιλική μεταξύ τους σχέση δεν έλειψαν και οι συμβουλές που η ηθοποιός συνήθιζε να της δίνει.

«Η Μαίρη με είχε συμβουλέψει να σφίγγω τα οπίσθιά μου στα κοντινά πλάνα, ώστε να βγαίνω πιο λαμπερή. Mου έλεγε να είμαι πάντα 10 κιλά πιο κάτω από το κανονικό μου ώστε να βγαίνω όπως πρέπει στην κάμερα», εξομολογήθηκε λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη πως την χτύπησαν άγνωστοι.

Μία γυμνόστηθη φωτογραφία της χάρισε τον ρόλο

Όπως ανέφερε η ηθοποιός ο λόγος για τον οποίο την επέλεξαν στον ρόλο της κόρης της Μαίρης Χρονοπούλου ήταν μία γυμνόστηθη φωτογραφία από περιοδικό της εποχής στην οποία φορούσε μόνο ένα string μαγιό.

«Πήρα τον ρόλο της κόρης με αφορμή μια γυμνόστηθη φωτογραφία μου που είχε δημοσιευθεί σε περιοδικό της εποχής. Με είδαν εκεί και με ζήτησαν για τον ρόλο. Το μαγιό μου τότε ήταν string και χωρίς από πάνω. Τώρα μου φαίνεται τρελό. Τότε ζούσα σε μια άλλη σφαίρα. Μου λέγανε ότι ζω σε εάν πύργο».

Να σημειωθεί πως στα πλαίσια της υπόθεσης του Στάθη Παναγιωτόπουλου και της σειράς αποκαλύψεων και καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση επωνύμων αξίζει να σημειωθεί ότι και η Ναταλία Δραγούμη έχει υπάρξει θύμα στο παρελθόν σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις της.

Μάνα είναι μόνο μία, ποια είναι η δημοφιλής σειρά

Η σειρά "Μάνα είναι μόνο μία" προβλήθηκε το 1993 στο τηλεοπτικό κανάλι "Mega" και είχε διάρκεια δύο σεζόν. Στην σειρά πρωταγωνίστησαν η Μαίρη Χρονοπούλου, ο Λουκάς Ζήκος, η Ναταλία Δραγούμη, η Μαρία Κανελλοπούλου και η Ειρήνη Δογάνη.

Η συμβουλή Μαίρης Χρονοπούλου στην Νατλία Δραγούμη