Σία Βοσκανίδου: Η ανάρτηση στο instagram για την νικήτρια του The Bachelor 2

«Καλή επιλογή Αλέξη»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σία Βοσκανίδου: Η ανάρτηση στο instagram για την νικήτρια του The Bachelor 2

Με αφορμή τον μεγάλο τελικό του The Bachelor 2 όπου προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 17/12, είδαμε πως ο Αλέξης Παππάς επέλεξε την εκλεκτή που του "έκλεψε" την καρδιά, και ο λόγος φυσικά είναι για την Αθηνά New York.

Βέβαια, ανάμεσα σε αυτούς που παρακολούθησαν τον τελικό του "The Bachelor” ήταν και η Σία Βοσκανίδου την οποία την γνωρίσαμε στον πρώτο κύκλο του γνωστού ριάλιτι.

Η ανάρτηση της Σίας Βοσκανίδου

Ανάρτηση Σίας Βοσκανίδου για Bachelor 2

Εντυπωσιασμένη η Σία Βοσκανίδου με τον Αλέξη - «Είναι άντρακλας»

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε η Σία Βοσκανίδου το πρωί της Πέμπτης (23/9), με αφορμή την χθεσινή (22/9) της εμφάνιση στο The Bachelor. Η πρώην παίκτρια αναφέρθηκε μέσα σε όλα στον Αλέξη Παππά.

Η ίδια μετά το τέλος του ριάλιτι ξεκίνησε καριέρα στο χώρο του τραγουδιού, στο πλευρό συγκεκριμένα του Θέμη Αδαμαντίδη. Η Σία μάλιστα τραγούδησε στο ρομαντικό δείπνο της Γιώτας και του Αλέξη το βράδυ της Τετάρτης, με την ίδια να δηλώνει συγκινημένη που επέστρεψε στη βίλα.

«Με το που γύρισα από την Ιταλία έβαλα να δω Bachelor. Μου αρέσει πάρα πολύ ο Αλέξης Παππάς, είναι άντρακλας. Στην αρχή λίγο συγκινήθηκα, μετά έλεγα “ήμουν πέρσι εγώ εκεί;”. Είναι όλο περίεργο στο μυαλό μου», είπε χαρακτηριστικά.