Χαρές στην οικογένεια της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του Θέμη Σοφού

Η κοινή τους φωτογραφία στα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χαρές στην οικογένεια της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του Θέμη Σοφού

Πολύ ξεχωριστή είναι η σημερινή (21/12) μέρα για τον Θέμη Σοφό και την Σταματίνα Τσιμτσιλή, καθώς ο γνωστός δικηγόρος έχει την ονομαστική του εορτή.

Η γνωστή παρουσιάστρια ευχήθηκε στον αγαπημένο της το πρωί της Τρίτης μέσα από την εκπομπή της, Happy Day, ωστόσο θέλησε να μεταφέρει τις ευχές της και μέσα από τα social media.

Συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια κοινή τους φωτογραφία και έγραψε στην λεζάντα: «Μην ξεχάσετε να ευχηθείτε στον Θεμιστοκλή που αγαπάτε».

Η ανάρτηση της Τσιμτσιλή για την γιορτή του Σοφού

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Βγήκε με τον Θέμη Σοφό και τράβηξε όλα τα βλέμματα - Με μαύρο στενό μίνι φόρεμα

Μια σπάνια βραδινή έξοδο πραγματοποίησαν η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο σύζυγός της, Θέμης Σοφός. Το βράδυ της Παρασκευής 19/11 η γνωστή παρουσιάστρια την οποία βλέπουμε μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή «Happy Day» στον ALPHA βρέθηκε στο Θέατρο Άλσος μαζί με τον καταξιωμένο ποινικολόγο.

Έδωσαν το παρών σε συγκέντρωση των «Εργατικών» όπου διεκδικούν τα ηνία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών στις εκλογές της εβδομάδας. Μάλιστα, η αγαπημένη Σταματίνα είχε δημοσιεύει και βίντεο όπου ο άντρας της έπαιζε πιάνο και τραγουδούσε.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε στο Θέατρο Άλσος και απαθανάτισε τον Θέμη Σοφό με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να ποζάρουν αγκαλιά και ερωτευμένοι.

Η παρουσιάστρια του Happy Day, επέλεξε να φορέσει ένα μίνι στενό μαύρο φόρεμα με φουσκωτούς ώμους. Το συνδύασε με μαύρο καλσόν και πέδιλα. Για το μακιγιάζ της επέλεξε eyeliner και nude κραγιόν.

Να σημειώσουμε πως το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 25 Ιουνίου 2011 και έχει αποκτήσει τρία παιδιά. Τη Νάγια, τη Μαίρη και τον Γιάννη και όλοι μαζί κατοικούν στην Αγία Παρασκευή Αττικής.

Σταματίνα Τσιμτσιλή Θέμης Σοφός έξοδος

Θέμης Σοφός πιάνο