Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Ισως κι εντός της ημέρας η σύλληψή του»

Η αποκάλυψη του Απόστολου Λύτρα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Ισως κι εντός της ημέρας η σύλληψή του»

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, μιας και ο Απόστολος Λύτρας, ο ποινικολόγος που εκπροσωπεί την πρώην σύντροφο του παρουσιαστή, δεν απέκλεισε τον ενδεχόμενο να γίνει και σήμερα η σύλληψή του.

Οι καταγγελίες άλλωστε για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο έρχονται σε μορφή "καταιγίδας" τις τελευταίες μέρες (δείτε εδώ την τελευταία), και έτσι, ο κλοιός έχει αρχίσει να στενεύει σημαντικά για τον παρουσιαστή.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, το πρωί της Τρίτης (22.12.2021) ο δικηγόρος του θύματος είπε ότι κατατέθηκε μήνυση κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου για δημοσιοποίηση προσωπικών στιγμών χωρίς τη συγκατάθεσή της και δεν αποκλείεται μέσα στην ημέρα να εκδοθεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος σε περίπτωση που συλληφθεί θα τεθεί αντιμέτωπος με κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Η αντίδραση του Στάθη Παναγιωτόπουλου μπροστά στην κάμερα του ALPHA

Τις τελευταίες μέρες, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αποτελεί το βασικό θέμα συζήτησης. Η κάμερα της εκπομπής T-Live, τον εντόπισε έξω από το σπίτι του, μαζί με τη σύζυγό του, ωστόσο εκείνος μόλις την είδε, τον έβαλε βιαστικά στα πόδια.

O ίδιος παρά τις καταγγελίες που υπάρχουν εις βάρος του και παρά το ενδεχόμενο σύλληψής του (δείτε εδώ γιατί), κυκλοφορεί κανονικά στη Θεσσαλονίκη.

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής T-Live προσπάθησε να πάρει δηλώσεις από τον παρουσιαστή, ωστόσο εκείνος αρνήθηκε να πει το οτιδήποτε και μάλιστα δεν έστρεψε καν το βλέμμα του προς τις κάμερες.