Ερωτευμένη η Μαρινα Πατούλη - Οι πρώτες δηλώσεις

«Ανοίγουν νέοι κύκλοι..»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ερωτευμένη η Μαρινα Πατούλη - Οι πρώτες δηλώσεις

Στην κάμερα του Πρωινού παραχώρησε συνέντευξη η Μαρίνα Πατούλη και μετά τα καρφιά που έριξε στον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Πατούλη, μίλησε για το νέο κεφάλαιο που ανοίγει στη ζωή της, αφού όπως δήλωσε είναι ερωτευμένη.

Να σημειωθεί πως φήμες την ήθελα με γοητευτικό χωρισμένο άνδρα της ελληνικής showbiz, με τους δυο μαζί να ξεκαθαρίζουν ωστόσο την κατάσταση τους.

Αναλυτικά όσα είπε η Μαρίνα Πατούλη

«Είμαι ερωτευμένη. Για ένα μαγικό λόγο ανοίγουν νέοι κύκλοι. Το μήνυμα που θα ήθελα να δώσω στις γυναίκες, είναι να αγαπήσουν τον εαυτό τους, να φύγουν μακριά από οτιδήποτε είναι τοξικό και τις πρόδωσε ή τις πλήγωσε» είπε χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

Ρίγη συγκίνησης με την απόφαση της Μαρίνας Πατούλη - Η κίνηση που καταχειροκροτήθηκε

Οι μέρες των Χριστουγέννων είναι ιδιαίτερες για όλους και έτσι, η Μαρίνα Πατούλη αποφάσισε να προχωρήσει σε μία κίνηση ανθρωπιάς, όπως συνηθίζει να κάνει. Έτσι, βρέθηκε στην Unesco Βορείων Προαστίων και μοίρασε δώρα σε παιδάκια.

Η ίδια έχει έντονη φιλανθρωπική δράση, κάτι που είχε ξεκαθαρίσει και με τη συμμετοχή της στο J2US, και έτσι δε θα μπορούσε να μην φέρει χαρά με τα δώρα της σε αυτά τα παιδιά. Μάλιστα, αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία υπέροχη φωτογραφία από τη στιγμή που μοιράζει τα δώρα και να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα.

«Τα παιδιά του Ομίλου μας @UnescoVp μας ταξίδεψαν νοσταλγικά στα Χριστούγεννα των παιδικών μας χρόνων!!!Πηγή έμπνευσης κ αγάπης τα παιδιά μας !!!Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!!!Κ του χρόνου με υγεία κ πολλά χαμόγελα!», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια στην ανάρτηση που έκανε.