«Έχω μεγάλη καψούρα με τον Γιώργο Λιάγκα! Μου είχε κάνει πρόταση αλλά...»

Η αποκάλυψη από ξανθιά παρουσιάστρια...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Έχω μεγάλη καψούρα με τον Γιώργο Λιάγκα! Μου είχε κάνει πρόταση αλλά...»

Μια εξομολόγηση και... αποκάλυψη έγινε για τον Γιώργο Λιάγκα το πρωί του Σαββάτου 1/1 στην εκπομπή Open Weekend, από ξανθιά παρουσιάστρια που έχει συζητηθεί πολλές φορές.

Ο λόγος για την Γωγώ Γαρυφάλλου η οποία μετά το τροχαίο της μαμάς της, παραχώρησε συνέντευξη στη δημοσιογράφο Ξανθίππη Βουτσαλά και μίλησε για τα τηλεοπτικά projects που θα ήθελε να λάβει μέρος αλλά και την πρόταση που της είχε κάνει ο παρουσιαστής.

Η αποκάλυψη της Γαρυφάλλου για τον Λιάγκα

«Ιδανικά θα ήθελα να ήμουν με την βασίλισσα, μόνο Ελένη Μενεγάκη. Την λατρεύω. Έχω μεγάλη καψούρα στον Γιώργο Λιάγκα, του το έχω πει. Μου είχε κάνει πρόταση και δεν την τήρησε. Να συμμετέχω μαζί του σε κάποιο project» είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Ο Γιώργος είναι λαλίστατος και δεν αρέσει σε πολλούς να είσαι λαλίστατος. Εμένα όμως μου αρέσει. Είναι πανέμορφος άντρας, καλό παιδί γιατί έχουμε και προσωπική επικοινωνία στα social media».

Η δυσκολία που πέρασε η Γωγώ Γαρυφάλλου στην γέννα

Η Γωγώ Γαρυφάλλου, η οποία πρόσφατα έζησε το πένθος, έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για την ημέρα της γέννησης της κόρης της, η οποία ήρθε πρόωρα στη ζωή. Μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του μωρού της και συγκίνησε.

«Μέχρι να γεννήσω εγώ χόρευα με την κοιλιά στο στόμα στη σχολή χορού και σπάσανε τα νερά τέσσερις ημέρες συνεχόμενα και εγώ δεν το είχα πάρει είδηση γιατί μου έφευγαν σταδιακά. Όταν λοιπόν πήγα να γεννήσω έπεσαν επάνω μου όλοι οι γιατροί γιατί το παιδί μου δεν είχε οξυγόνο, εκείνη την ώρα βίωσα ένα πραγματικό θαύμα. Πέρασα πολύ δύσκολες στιγμές, ένιωσα τη γη να φεύγει κάτω από τα πόδια μου. Δεν ξέρω αν η μητρότητα σε αλλάζει σαν άνθρωπο, αλλά εγώ μέσα από την κορούλα μου ξαναγεννήθηκα», αποκάλυψε στο περιοδικό Χάι.

Γωγώ Γαρυφάλλου οι δυσκολίες στη γέννα της

Όσον αφορά στο θάνατο του πατέρα της: «Ναι, έχασα τον πατέρα μου πριν από πέντε μήνες, τεράστια απώλεια η οποία δεν αναπληρώνεται με τίποτα, αλλά ξέρω ότι με προσέχει από εκεί που είναι. Ευτυχώς πρόλαβε να γνωρίσει και να ζήσει λίγο την κορούλα μου. Εύχομαι να μην το ζήσει κανείς! Έχω όμως τη μητέρα μου, που μου έχει σταθεί βράχος στο πλευρό μου στα πάντα, μέχρι και σήμερα είναι ο στυλοβάτης μου σε όλα, πρέπει να την κάνω εικόνισμα και να την προσκυνάω κάθε μέρα».