Τόνι Σφήνος: «Περίμενα ένα τηλέφωνο από τον Πασχάλη»

«Θίχτηκα και δεν μπορώ να κάνω εγώ αυτήν την κίνηση»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τόνι Σφήνος: «Περίμενα ένα τηλέφωνο από τον Πασχάλη»

Το απόγευμα της Δευτέρας 3/1 ο Τόνι Σφήνος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπής «Στούντιο 4» όπου μίλησε για όλους και για όλα καθώς και για το ξεκίνημά του στην Αστόρια της Αμερικής αλλά και για την αποδοχή του κόσμου. Δείτε τον επίσης εδώ χωρίς περούκα και γυαλιά.

Οι δηλώσεις του Τόνι Σφήνου

«Έχει συμβεί να μου πετάξουν παγάκια στη σκηνή. Ήταν μια παρέα που είχε πολύ χαβαλέ… Φεύγει λοιπόν ένα παγάκι, λέω «άστο, εντάξει». Φαίνεται όμως αμέσως ότι εγώ θυμώνω, νευριάζω, αγριοκοιτάωκαι παγώνει το μαγαζί. Δίνω πάσα στη Λόλα και εκείνη τραγουδάει μέχρι εγώ λίγο να βγω, να πιω λίγο νερό και μου έλεγαν να ηρεμήσω και να το αφήσω.

Το κατάλαβε η συγκεκριμένη παρέα ότι ήταν λάθος και μόλις βγήκα ξανά, οι φίλοι αυτού που τα πέταξε μού έκαναν νόημα για να μου ζητήσουν συγνώμη. Η αλήθεια είναι πως έχουμε συναντήσει πολλές φορές παρέες που νομίζουν ότι έχουν έρθει σε τσίρκο».

Ατύχημα για τον Τόνι Σφήνο πάνω στην σκηνή - Λαχτάρησαν οι θεατές

Ένα ατύχημα επί σκηνής είχε ο Τόνι Σφήνος πάνω στη σκηνή κατά τη διάρκεια βραδινής του εμφάνισης σε νυχτερινό κέντρο. Σύμφωνα με το Πρωινό το κακό μάτι τον έπιασε, αφού ο Πασχάλης τον κατακεραύνωσε για τον χαρακτήρα και το χιούμορ του για αυτό και είχε το ατύχημα, παρόλο που ο πρώτος του απάντησε.

«Δεν ξέρω ποιος μάτιασε τον Τόνι Σφήνο ή μάλλον μπορεί να ξέρω αλλά δεν θέλω να το πάρω πάνω μου να το πω. Ο Τόνι Σφήνος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο από την ώρα που τραγουδούσε, όπου ξαφνικά γκρεμίστηκε η κατασκευή κάτω από τα πόδια του», ανέφερε η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Ενώ ο Γιώργος Λιάγκας είπε «Καλά παιδιά που δεν τραγουδούσε το Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο του Πασχάλη. Πάλι καλά που δεν χτύπησαν οι άνθρωποι».