Ιωάννα Μαλέσκου: «Έσπασε» τη σιωπή της για το συμβόλαιό της με τον ΣΚΑΪ - Μετακομίζει στο Open;

«Η αλήθεια είναι ότι έχω ένα συμβόλαιο...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ιωάννα Μαλέσκου: «Έσπασε» τη σιωπή της για το συμβόλαιό της με τον ΣΚΑΪ - Μετακομίζει στο Open;

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι έκανε το πρωί της Κυριακής (9/1) η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία δεν μίλησε για το περιστατικό με τον Τάσο Χαλκιά, αλλά αναφέρθηκε στις φήμες που την θέλουν να μετακομίζει στο Open μετά τη λήξη του συμβολαίου της με τον ΣΚΑΪ.

Οι δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου για το συμβόλαιό της με τον ΣΚΑΙ

«Κάθε δυσκολία, κάθε εμπειρία έρχεται να σε διδάξει κάτι. Ξέρεις τι λένε γι’ αυτούς που βάζουν τις δυσκολίες και τα εμπόδια. Νομίζω ότι αυτά προκύπτουν και όχι μόνο σε εμένα, αλλά σε όλον τον κόσμο. Το θέμα είναι πώς εμείς διαχειριζόμαστε τις καταστάσεις, που μας δυσκολεύουν», είπε αρχικά.

Στην ερώτηση για το αν έχει συμφωνήσει με το Open, είπε: «Και να ισχύει αυτό, υπήρχε περίπτωση να σου απαντήσω τώρα; Η αλήθεια είναι ότι έχω ένα συμβόλαιο, το οποίο ειλικρινά πάει πάρα πολύ καλά. Το τιμώ. Όταν τελειώσει η σεζόν τελειώνει και το συμβόλαιό μου, από εκεί και πέρα δε ξέρεις μπορεί να προκύψει. Ο καθένας να κοιτάζει τα δικά του, η δική μου συνεργασία είναι άριστη».

Γιάννης Μπέζος: «Αν ήμουν στη θέση του Τάσου...» - Τοποθετήθηκε στην κόντρα Μαλέσκου και Χαλκιά

Στην κάμερα της εκπομπής Τι Λες Τώρα και στον Στέφανο Κωνσταντινίδη μίλησε το πρωί του Σαββάτου (8/1) ο Γιάννης Μπέζος. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην κόντρα του Τάσου Χαλκιά με την Ιωάννα Μαλέσκου.

«Αν ήμουν στη θέση του Τάσου δεν θα έβγαινα καθόλου. Θα ήταν πιο καλό να έλεγε ότι θα βγει κάποια άλλη φορά. Η ένταση στον αέρα δεν κάνει καλό σε κανέναν».

Αναφορικά με τους ηθοποιούς που πήγαν στο Survivor είπε: «Δεν κρίνω ποτέ τις επιλογές των συναδέλφων μου γιατί δεν ξέρω τι ανάγκες έχει ο καθένας. Το μεροκάματο είναι ιερότερο όλων. Πώς θα ζήσουν οι άνθρωποι αυτοί;.

Δεν με ενδιαφέρει και να απέχω από την τηλεόραση του χρόνου. Αρκετά. Είμαι πολλά χρόνια στην τηλεόραση. Θα δούμε στο μέλλον τι θα γίνει», κατέληξε ο γνωστός ηθοποιός.