Χώρισε η Βασιλική Ρούσσου με τον Αντώνη Τσαπατάκη

Τίτλοι τέλους στη σχέση τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χώρισε η Βασιλική Ρούσσου με τον Αντώνη Τσαπατάκη

Μπορεί το 2021 να ήταν η χρονιά των χωρισμών, ωστόσο και το 2022 ξεκίνησε με έναν ξαφνικό χωρισμό, ανάμεσα στην Βασιλική Ρούσσου και τον Αντώνη Τσαπατάκη. Οι δυο τους ήταν μαζί εδώ και ενάμιση χρόνο ωστόσο αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους.

Την είδηση έκανε γνωστή η Νάνσυ Παραδεισανού στην εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο», ενώ το μεσημέρι της Κυριακής (9/1), η Βασιλική Ρούσσου επιβεβαίωσε τον χωρισμό της, τονίζοντας πως αυτό που κρατάει είναι ο σεβασμός που έχει προς αυτό τον άνθρωπο.

Το τροχαίο που καθήλωσε τον Αντώνη Τσαπατάκη στο καροτσάκι

Τον Δεκέμβριο του 2006, λίγο έξω από την πισίνα όπου είχε περάσει τη μισή ζωή του, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του λόγω υπερβολικής ταχύτητας, με αποτέλεσμα την παράλυση των κάτω άκρων. Λιγότερο από 9 μήνες μετά το ατύχημα, ο Τσαπατάκης ξαναγύρισε στην πισίνα και το 2009 άρχισε να κολυμπάει για τον αθλητικό σύλλογο ατόμων με αναπηρία «Μεγαλόνησος». Ο Τσαπατάκης δήλωσε ότι αυτό που τον οδήγησε πίσω στο κολύμπι ήταν η ανάγκη του για ανεξαρτησία.

Βασιλική Ρούσσου Αντώνης Τσαπατάκης

Ο Τσαπατάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Χανιά της Κρήτης. Στην ηλικία των πέντε ετών άρχισε να κολυμπά στη δημόσια πισίνα των Χανίων. Σε ηλικία 12 ετών, έγινε αθλητής της υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, κερδίζοντας αρκετά βραβεία στην κολύμβηση αλλά και στην υδατοσφαίριση. Το 2005, εισήχθη επιτυχώς στη σχολή Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ένα χρόνο αργότερα, τον Δεκέμβριο του 2006, λίγο έξω από την πισίνα όπου είχε περάσει τη μισή ζωή του, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του λόγω υπερβολικής ταχύτητας, με αποτέλεσμα την παράλυση των κάτω άκρων. Λιγότερο από 9 μήνες μετά το ατύχημα, ο Τσαπατάκης ξαναγύρισε στην πισίνα και το 2009 άρχισε να κολυμπάει για τον αθλητικό σύλλογο ατόμων με αναπηρία «Μεγαλόνησος». Ο Τσαπατάκης δήλωσε ότι αυτό που τον οδήγησε πίσω στο κολύμπι ήταν η ανάγκη του για ανεξαρτησία.