Κατερίνα Καραβάτου: «Πάγωσε» στον αέρα του MEGA - Η λέξη που ψιθύρισε και ακούστηκε

Αμηχανία στο πλατό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κατερίνα Καραβάτου: «Πάγωσε» στον αέρα του MEGA - Η λέξη που ψιθύρισε και ακούστηκε

Σοκ έπαθε στον αέρα της σημερινής (9/1) της εκπομπής, Τι λες τώρα, η Κατερίνα Καραβάτου, την ώρα που έπαιζε ένα βίντεο από τις εκπομπές της εβδομάδας.

Το περιστατικό που «πάγωσε» την Καραβάτου στον αέρα της εκπομπής της

Η ίδια σχολίασε τα όλα όσα είδε με τους συνεργάτες και μέσα σε όλα σχολίασαν και μια ατάκα της Φλορίντα Πετρουτσέλι, «πραγματικά ξεγοθιάστηκα», που εννοούσε “ξεγοφιάστηκα”.

Η Ελένη Βουλγαράκη φαίνεται ωστόσο πως άκουσε κάτι άλλο και το είπε στο αυτί της Κατερίνας Καραβάτου, με τις πρώτες συλλαβές να ακούγονται στον αέρα. Τότε και οι 2 παρουσιάστριες «πάγωσαν» κανονικότατα μιας και νόμιζαν ότι ακούστηκε ολόκληρη η λέξη.

Ωστόσο, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης είπε: «Κατερίνα μου ηρέμησε, το κοντρόλ το άκουσε μόνο». Λίγο αργότερα, εντωμεταξύ, συνδέθηκε με skype η Μαρία Ηλιάκη και αποκάλυψε τα συμπτώματα κορωνοϊού που έχει.

Ξέσπασε σε κλάματα στο Χαμογέλα και Πάλι - «Άλλο τα παιδιά να ξέρουν ότι...»

Καλεσμένη στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι βρέθηκε το πρωί της Κυριακής (9/1) η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που πέρασε μέσα στο 2021, με τον χωρισμό της με τον Κρατερό Κατσούλη και τον θάνατο της μητέρας της.

Όπως εξήγησε αυτό που την απασχόλησε περισσότερο στο θέμα του χωρισμού της ήταν το πώς θα το αντιμετωπίσουν τα παιδιά της και το τι θα ακούσουν από τους γύρω τους.

«Η μεγάλη μου νίκη είναι η επικοινωνία με τον κόσμο και οι γονείς μου έχουν να κάνουν με αυτό. Σε μια δουλειά όπως η δική μας είναι αδύνατον να μη δείξεις έστω και κάποιες φορές ποιος είσαι. Αν τα έχεις καλά με τον εαυτό σου, μπορείς αυτή την αυθεντικότητα ή την αλήθεια να τη βγάλεις και αυτό είναι μεγάλο προσόν. Δεν έκανα κάτι επισταμένα. Εγώ δεν ήξερα τίποτα όταν βγήκα στον αέρα και αν κάτι μας έσωσε τότε, όταν ήρθαμε στην Αθήνα, είναι ότι ήμασταν μεγάλοι, είχαμε κάνει κάποια πράγματα. Είχα παντελή άγνοια κινδύνου», είπε αρχικά.

Σχολιάζοντας το διαζύγιο με τον Κρατερό Κατσούλη, είπε: «Με απασχολεί και θα με απασχολεί πάντα. Άλλο τα παιδιά να ξέρουν ότι η οικογένεια είναι μαζί και άλλο να πηγαίνει η Αέλια στο σχολείο και να της πουν οτιδήποτε.

Όταν ήμουν στην Κρήτη για τη μητέρα μου την πήρα τηλέφωνο και της είπα ότι θα πρέπει να πει στο σχολείο τι συνέβη με τη γιαγιά. Εκείνη μου είπε ότι δεν χρειάστηκε να πει κάτι γιατί όλοι έπεσαν πάνω της και της έλεγαν συλλυπητήρια. Τότε μου είπε ότι “οτιδήποτε συμβαίνει στην οικογένειά μας το μαθαίνουν όλοι” και της απάντησα ότι έτσι είναι».