«Με τον Τάσο Χαλκιά έχει...» - Η Ιωάννα Μαλέσκου "έσπασε" την σιωπή της για τον ηθοποιό

Μετά την κόντρα τους στον αέρα του Love It

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Με τον Τάσο Χαλκιά έχει...» - Η Ιωάννα Μαλέσκου

Στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend μίλησε το πρωί της Κυριακής (9/1) η Ιωάννα Μαλέσκου. Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο περιστατικό με τον Τάσο Χαλκιά, στον αέρα του Love It.

Οι δηλώσεις της Μαλέσκου για τον Χαλκιά

«Ήταν ήσυχες οι γιορτές, γυρίσαμε με τους καλύτερους οιωνούς. Οι στόχοι μου για τη νέα χρονιά επικεντρώνονται περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο. Εκτιμώ τον λόγο του Δημήτρη Δανίκα και τον εκτιμώ βαθιά σαν άνθρωπο.

Με τον Τάσο Χαλκιά έχει λήξει το θέμα, δεν έχω κάτι με τον άνθρωπο. Εννοείται πως θα τον καλούσα ξανά στην εκπομπή μου εάν και ο ίδιος το επιθυμούσε. Είναι σημαντικό όταν δεν έχεις κοντά σου τους ανθρώπους σου, να νιώθεις ότι είναι εδώ για σένα», κατέληξε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Ο Γιάννης Μπέζος τοποθετήθηκε στην κόντρα Μαλέσκου και Χαλκιά

Στην κάμερα της εκπομπής Τι Λες Τώρα και στον Στέφανο Κωνσταντινίδη μίλησε το πρωί του Σαββάτου (8/1) ο Γιάννης Μπέζος. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην κόντρα του Τάσου Χαλκιά με την Ιωάννα Μαλέσκου.

«Αν ήμουν στη θέση του Τάσου δεν θα έβγαινα καθόλου. Θα ήταν πιο καλό να έλεγε ότι θα βγει κάποια άλλη φορά. Η ένταση στον αέρα δεν κάνει καλό σε κανέναν».

Αναφορικά με τους ηθοποιούς που πήγαν στο Survivor είπε: «Δεν κρίνω ποτέ τις επιλογές των συναδέλφων μου γιατί δεν ξέρω τι ανάγκες έχει ο καθένας. Το μεροκάματο είναι ιερότερο όλων. Πώς θα ζήσουν οι άνθρωποι αυτοί;.

Δεν με ενδιαφέρει και να απέχω από την τηλεόραση του χρόνου. Αρκετά. Είμαι πολλά χρόνια στην τηλεόραση. Θα δούμε στο μέλλον τι θα γίνει», κατέληξε ο γνωστός ηθοποιός.