«Παρέμεινα ψύχραιμη για να...» - Η αποκάλυψη της Δήμητρας Σιγάλα για τις δύσκολες στιγμές στο θέατρο

«Πρέπει να επιλέγω όσο μου δίνεται η δυνατότητα τους συναδέλφους...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Παρέμεινα ψύχραιμη για να...» - Η αποκάλυψη της Δήμητρας Σιγάλα για τις δύσκολες στιγμές στο θέατρο

Καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (10/1) η Δήμητρα Σιγάλα. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε μεταξύ άλλων και για το αν έχει δεχτεί ποτέ στη δουλειά σεξουαλική παρενόχληση, το ίδιο και η Μαρία Παπάκου πριν μερικές μέρες.

Η αποκάλυψη της Σιγάλα για την σεξουαλική παρενόχληση

«Ευτυχώς δεν μου έχει τύχει να υποστώ σεξουαλική παρενόχληση. Καλώς ή κακώς, σε όλα αυτά τα χρόνια της πορείας μου έχω βιώσει τοξικότητα συναδελφική.

Παρέμεινα ψύχραιμη, επαγγελματίας, να τελειώσω τη σεζόν μου, αλλά από εκεί και πέρα θα έλεγα ότι πήρα το μάθημά μου, ότι πρέπει να επιλέγω όσο μου δίνεται η δυνατότητα του συναδέλφους, αν ταιριάζουν με τη δική μου προσωπικότητα, να με σέβονται όπως τους σέβομαι κι εγώ, να είναι ευγενικοί», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

«Παίρνω μηνύματα που μου λένε πόσο άσχημα βιώνουν τον γάμο τους με τοξικούς ανθρώπους»

Η Δήμητρα Σιγάλα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και μέσα σε όλα αναφέρθηκε σε μερικά μηνύματα που λαμβάνει.

Η γνωστή ηθοποιός που φέτος πρωταγωνίστηκε στην «Αγγελική» μίλησε γα το τέλος της σειράς αλλά και την επικοινωνία που έχει με τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Μέχρι και σήμερα παίρνω χιλιάδες μηνύματα που μου λένε πόσο άσχημα βιώνουν τον γάμο τους με τοξικούς ανθρώπους και θέλουν να πάρουν από εμένα ένα μήνυμα παρηγοριάς και δύναμης για να κάνουν το βήμα και να ξεκολλήσουν και να φύγουν.

Θεωρώ ότι ένας λόγος που πήγε τόσο καλά η “Αγγελική” είναι γιατί ταυτιστήκαμε με την επικαιρότητα και με τους βιασμούς και την ενδοοικογενειακή βήμα και με την τοξικότητα των ανθρώπων. Ακόμα δεν έχω απεγκλωβιστεί από το συναίσθημα της “Σοφίας”».