Ανατριχιάζει ο Πατμάνογλου για το θάνατο του Μονογυιού - «Τώρα ίσως βρίσκεται σε ένα θάλαμο ψυγείου»

Το μακροσκελές κείμενο του λίγες ώρες μετά το τροχαίο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανατριχιάζει ο Πατμάνογλου για το θάνατο του Μονογυιού - «Τώρα ίσως βρίσκεται σε ένα θάλαμο ψυγείου»

Ασύλληπτος θρήνος επικρατεί από το βράδυ της Πέμπτης 13/1, όταν ο Τζώρτζης Μονογυιός πέθανε ακαριαία όταν το καινούργιο αυτοκίνητό του μάρκας Ferrari εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε δέντρο, με αποτέλεσμα να τυλιχθεί στις φλόγες. Η γυναίκα του κατάφερε να απεγκλωβιστεί, ωστόσο, βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Τις τελευταίες ώρες έχουν γίνει συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το τραγικό συμβάν, όπως για παράδειγμα για τον άνθρωπο που έβγαλε το άψυχο κορμί του από το αμάξι, αλλά και τον τρόπο που η αδερφή του έμαθε το θάνατο του.

Πολλά πρόσωπα της τηλεόρασης έχουν αναφερθεί στο τροχαίο και έχουν δηλώσει συγκλονισμένοι. Ανάμεσα τους και ο Υπάτιος Πατμάνογλου ο οποίος πριν 5 περίπου χρόνια έχασε τη γυναίκα του και το παιδί του όταν έπεσε πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητό τους στο χώρο ξεκούρασης της Εθνικής Οδού, ο νεαρός Γιώργος Βακάκης με το υπερπολυτελές αμάξι του και ταχύτητα 320 χλμ/ώρα.

Η ανάρτηση του Πατμάνογλου για το τροχαίο του Μονογυιού

«Όλοι έχουμε τα πάθη μας άλλος με το αυτοκίνητό άλλος με γυμναστήριο άλλος με κυνήγι άλλος με τις μηχανές ...δεν είναι κακό να παθιαζόμαστε, κακό είναι να μην μπορούμε να ελέγχουμε το πάθος μας ,μπαίνω στην θέση του παιδιού το ποσό χαρούμενος θα ήταν χθες που καβαλούσε την Ferrari και τι πόνο και θλίψη έφερε μετά από λίγο στη οικογένειά του.

Τώρα ίσως βρίσκεται σε ένα θάλαμο ψυγείου και οι δικοί του ανήμποροι να το διαχειριστούν...αδέρφια προσοχή στα πάθη μας....καλό παράδεισο στην ψυχή του Παλικαριού, ο θεός να αναπαύσει την ψυχή του και εύχομαι από καρδιάς η Παναγία μας να είναι κάθε λεπτό στο πλευρό της οικογένειας» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό ο Υπάτιος Πατμάνογλου.

Ανατριχιάζει ο Πατμάνογλου για το θάνατο του Μονογυιού