Τζώρτζης Μονογυιός: Ετοιμαζόταν να παντρευτεί στη Μύκονο με θρησκευτικό γάμο

Φωτογραφίες από τον πολιτικό του γάμο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τζώρτζης Μονογυιός: Ετοιμαζόταν να παντρευτεί στη Μύκονο με θρησκευτικό γάμο

Έτοιμος να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο την σύντροφό του, Αθηνά Κοντοπάνη, ήταν ο Τζώρτζης Μονογυιός πριν χάσει τη ζωή του στο τροχαίο με τη Ferrari, το βράδυ της Πέμπτης 13/1.

Το ζευγάρι είχε προγραμματίσει το μυστήριο μαζί με τη βάφτιση του μικρότερου γιου του στη Μύκονο τον επόμενο Σεπτέμβριο ενώ είχαν κάνει ήδη τον πολιτικό στις 5 Μαρτίου του 2020 στο Δημαρχείο Βούλας. Λίγους μήνες μετά βάφτισε το παιδί του, που είχε έρθει στον κόσμο από προηγούμενη σχέση του.

Η εκπομπή t-live παρουσιάσε φωτογραφίες από τα μυστήρια ενώ στη εκπομπή μίλησε το απόγευμα της Παρασκευής (14/1) και η αντιδήμαρχος Μυκόνου Μ. Φουρναράκη.

«Είχα την τύχη και τη χαρά να συμμετέχω στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του και δυστυχώς μιλάμε για την πιο δυστυχισμένη στιγμή της ζωής τους. Δυστυχώς ένα αναπάντεχο γεγονός που μας έχει προκαλέσει οδύνη. Για όλα παίζει ρόλο η ταχύτητα. Ο Τζώρτζης είχε πάντα ωραία και δυνατά αυτοκίνητα. Η Κατερίνα Μονογυιού έχει υποστεί σοκ» είπε χαρακτηριστικά, η οποία επιβεβαίωσε ότι ο Τζώρτζης Μονογυιός θα παντρευόταν τον Σεπτέμβριο του 2022. Διαβάστε εδώ και τις τελευταίες εξελίξεις με την υγεία της γυναίκας του.

Οι αποκαλύψεις για τον Μονογυιό και τον γάμο που ετοιμαζόταν να κάνει

Πότε και που θα γίνει η κηδεία του

Το θανατηφόρο τροχαίο του Τζώρτζη Μονογυιού όπου σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 13/01 στην Βούλα έχει σοκάρει το πανελλήνιο καθώς η αδερφή του βρίσκεται σε τραγική κατάσταση μόλις έμαθε πως ο αγαπημένος της αδερφός άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Από την άλλη, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε το πρωί της Παρασκευής 14/01 ποιος ήταν εκείνος ο οποίος έβγαλε απευθείας από το αμάξι του τον άτυχο 45χρονο, όπου μεταξύ άλλων να τονίσουμε πως το αμάξι στο οποίο επέβαινε ήταν αγορασμένο πριν από την μοιραία στιγμή.

Πριν από λίγο, στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα», ο αντιδήμαρχς Μυκόνου ο οποίος ήταν στενός φίλος του Τζώρτζη Μονογυιού μετέφερε στον αέρα πως η κηδεία του πρόκειται να γίνει στη γενέτειρά του, την Μύκονο.