Survivor 5: Έτσι σκοπεύει να αξιοποιήσει τα 100.000 ευρώ ο Γιωρίκας Πιλίδης αν κερδίσει

Πως θα αξιοποιήσει το χρηματικό έπαθλο

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Survivor 5: Έτσι σκοπεύει να αξιοποιήσει τα 100.000 ευρώ ο Γιωρίκας Πιλίδης αν κερδίσει

Ντόρο έχει δημιουργηθεί γύρω από την δήλωση του Γιωρίκα Πιλίδη στο Survivor 5,, ο οποίος αποκάλυψε ότι σε τελικό ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του ζητήθηκε να στήσει αγώνα. Μετά τις δηλώσεις του Γιωρίκα, η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης θα καλέσει τον αθλητή να δώσει εξηγήσεις μόλις επιστρέψει στην Ελλάδα. Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε σχετικά ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Στέργιος Λεωνάκης και αργότερα ο προπονητής του αθλητή Χαράλαμπος Χαφουσίδης.

Οι δηλώσεις του προέδρου της Ομοσπονδίας και του προπονητή του Γιωρίκα Πιλίδη

«Τώρα το ακούμε και εμείς. Θα περιμένουμε την επιστροφή του αθλητή να δώσει τις εξηγήσεις που πρέπει και μετά να τοποθετηθούμε. Κάτι τέτοιο δεν υφίσταται. Αφού επιστρέψει εμείς θα τον καλέσουμε να δώσει εξηγήσεις πάνω στη δήλωση που έκανε. Αν συνέβη κάτι, πότε συνέβη, που συνέβη, και εμείς η υποχρέωσή μας είναι μετά να απευθυνθούμε την Παγκόσμια Ομοσπονδία. Δεν την περιμέναμε αυτή τη δήλωση, μας ξαφνιάζει το γεγονός ότι δεν απευθύνθηκε σε εμάς ο αθλητής, ή στον προπονητή που τον συνόδευε»: είπε στην εκπομπή ο πρόεδρος της ομοσπονδίας.

«Ο Γιώργος είναι ωραίος χαρακτήρας, πειθαρχημένος, εργατικός, θέλει να πετύχει μεγάλους στόχους. Η προπόνηση θέλει πολλή δουλειά και δυσκολευόταν, αλλά τα κατάφερε γιατί είναι πεισματάρης. Τα οικονομικά έπαιξαν ρόλο για τη συμμετοχή του στο Survivor. Αν κερδίσει έχει σκοπό να κάνει παντρευτεί. Οι γονείς του τον στηρίζουν πολύ»: αποκάλυψε λίγο αργότερα ο προπονητής του Γιωρίκα Πιλίδη στον αέρα του «Χαμογέλα και πάλι».

Η ανακοίνωση της τελευταίας στιγμής για τον πρωταθλητή

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Survivor 5, με τις αποχωρήσεις να διαδέχονται η μία την άλλη σε ένα «τσουνάμι», που έχει προκληθεί τις τελευταίες μέρες με αφορμή την αποχώρηση της Παρασκευής Σταματοπούλου.

Η πρώην πια Μαχήτρια είχε βρεθεί στα όριά της και ουσιαστικά προκάλεσε την αποχώρησή της, αφού σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στο συμβούλιο ο Γιώργος Κατσαούνης, η δεύτερη ασυλία χάθηκε για την ομάδα τους, προκειμένου να φύγει η συμπαίκτριά του.

Αυτή φαίνεται πως ήταν μονάχα η αρχή, με τις οικειοθελείς αποχωρήσεις... χωρίς προσχήματα να ακολουθούν. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, άλλωστε, ακόμη τρεις παίκτες αναμένεται να φύγουν από το ριάλιτι επιβίωσης, αφού δεν είναι μονάχα η Κρυσταλλία που τόσες μέρες βρίσκεται στο νοσοκομείο, αλλά και οι Μπέλλος-Καλαφατάς που δεν αποκλείεται επίσης τις επόμενες μέρες να χαιρετήσουν, αποδεκατίζοντας τους Μαχητές.

Η ατυχία, όμως, έρχεται να «χτυπήσει» και την πόρτα των Διασήμων, αφού μπορεί σύντομα να δούμε στην Ελλάδα τον Γιωρίκα Πιλίδη. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής πάλης προκάλεσε αίσθηση με τη δήλωσή του περί προσπάθειας να στηθεί τελικός ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, αναστατώνοντας τις αρμόδιες Αρχές.

Η ηγεσία της πάλης στην Ελλάδα, αλλά και ο ίδιος ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ζητούν....διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr