Αμηχανία επικράτησε με την ερώτηση που δέχτηκε από δημοσιογράφο η Χρύσα Μιχαλοπούλου

«Τι είναι ποδαρικό;»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αμηχανία επικράτησε με την ερώτηση που δέχτηκε από δημοσιογράφο η  Χρύσα Μιχαλοπούλου

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου παραχώρησε δηλώσεις στα τηλεοπτικά συνεργεία καθώς βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 10/01 στο θέατρο «Νέο Ακάδημο» για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Η γνωστή ηθοποιός η οποία συμμετέχει επίσης στην παράσταση «Οι Άθικτοι» μίλησε μεταξύ άλλων για τον αγαπημένο της σύντροφο Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Ωστόσο, όταν η ίδια δέχτηκε μια απρόσμενη ερώτηση, η απάντησή της προκάλεσε αμηχανία.

Οι δηλώσεις της Χρύσας Μιχαλοπούλου

«Τι είναι ποδαρικό;» αναρωτήθηκε, η Χρύσα Μιχαλοπούλου καθώς δεν γνώριζε το έθιμο με αποτέλεσμα να τους αφήσει όλους άφωνους. «Τι είναι; Τι είναι αυτό;» συμπλήρωσε με χαμόγελο στην απορία της για να λάβει την βοήθεια από την συμπρωταγωνίστριά της: «Δεν τα έχουμε αυτά! Δεν το έχουμε κάνει ποτέ αυτό οπότε δεν ξέρω τι είναι».

"Μου έγινε μια πάρα πολύ σοβαρή πρόταση για..."

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star μίλησε το πρωί της Δευτέρας (1/11) η Χρύσα Μιχαλοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον σύντροφό της, Λεωνίδα Κουτσόπουλο, με τον οποίο αποκάλυψε και πως γνωρίστηκαν.

«Κουράζομαι αλλά μια χαρά, μαθαίνεις τα όριά σου» δήλωσε, αναφορικά με το ότι κάνει παράλληλα θέατρο και τηλεόραση.

«Μου έγινε μια πάρα πολύ σοβαρή πρόταση στο σπίτι αν ήθελα να κάνω ραδιόφωνο και είπα ναι. Να σου πω ότι όλα είναι απ’ έξω, αυτό το κλασικό το μπέργκερ; Δεν προλαβαίνω να μαγειρέψω, πού να προλάβω; Κάποιος βοηθάει ναι».