«Λύγισε» στον αέρα του Mega η Σίσσυ Χρηστίδου - Δεν μπορούσε να μιλήσει

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Λύγισε» στον αέρα του Mega η Σίσσυ Χρηστίδου - Δεν μπορούσε να μιλήσει

Καλεσμένος στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι βρέθηκε το πρωί της Κυριακής (23/1) ο Τζώνη Καλημέρης, με τη Σίσσυ Χρηστίδου να συγκινείται ιδιαίτερα μετά το αφιερωματικό βίντεο που έπαιξε η εκπομπή της για εκείνον.

Ο Τζώνη Καλημέρης και η αγαπημένη παρουσιάστρια γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια, ενώ πέρα από επαγγελματική σχέση έχουν και φιλική μιας και η Σίσσυ Χρηστίδου θα γίνει νονά της μικρής Ada, του κοριτσιού που υιοθέτησε η σύντροφος του Τζώνη Καλημέρη, Χριστίνα Κοντοβά.

Μόλις το βίντεο έδειξε τη σχέση του Τζώνη Καλημέρα με τη σχεδιάστρια μόδας καθώς και φωτογραφίες της μικρής Ada, η Σίσσυ Χρηστίδου δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της.

Η συγκίνηση της Σίσσυς Χρηστίδου

"Όταν χωρίσαμε ο Θοδωρής πήρε από το σπίτι..." - Η αποκάλυψη της Σίσσυς Χρηστίδου για την μοιρασιά μετά το διαζύγιο

Σα βόμβα έσκασε το 2019 το διαζύγιο του Θοδωρή Μαραντίνη και της Σίσσυς Χρηστίδου (δείτε εδώ ποιος ήταν ο λόγος). Το ζευγάρι, βέβαια, πλέον διατηρεί πολύ καλές σχέσεις λόγω των παιδιών του.. και κανείς από τους δυο δεν διστάζει πια να μιλήσει δημόσια για τα όσα έγιναν τότε.

Η Σίσσυ Χρηστίδου το πρωί της Δευτέρας 17/1 παραχώρησε συνέντευξη στο Breakfast at star και συγκεκριμένα στην στήλη της Ευγενίας Σαμαρά, YourPetShow, αναφέροντας πως όταν έφυγε από το σπίτι ο Θοδωρής συμφώνησαν να πάρει μαζί του τον σκύλο τους, την Λέιλα (δείτε εδώ φωτογραφίες της).