Στην ταράτσα του σπιτιού της ντυμένη στα λευκά - Η σούπερ εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη στα χιόνια

Άφησε το υπονοούμενο της στη λεζάντα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στην ταράτσα του σπιτιού της ντυμένη στα λευκά - Η σούπερ εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη στα χιόνια

Την ώρα που ο πρώην σύζυγός της τσακώνεται στα κανάλια λόγω των προβλημάτων στην Αττική από τα χιόνια, η Μαρίνα Πατούλη απολαμβάνει το κατάλευκο τοπίο στο σπίτι της. Αφού το έστρωσε αποφάσισε να βγει στην ταράτσα της να δει την απίστευτη θέα και να φωτογραφηθεί.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λοιπόν, δημοσίευσε μια φωτογραφία της όπου πόζαρε με θέα τα χιόνια, φορώντας ένα καταπληκτικό λευκό σύνολο για να ταιριάξει με το τοπίο. Το look αυτό "πάτησε" μέχρι και αυτό που επέλεξε για τη θάλασσα.

Μάλιστα, στη λεζάντα της άφησε και το υπονοούμενο της γράφοντας «Μην κρατάς κάτι που φεύγει, μη διώχνεις κάτι που έρχεται».

Η φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη στα χιόνια

Βίντεο από το σπίτι της

Η Μαρίνα Πατούλη βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό πριν από λίγες ημέρες και απομονώθηκε σπίτι της προκειμένου να περάσει την καραντίνα και να αναρρώσει πλήρως. Έτσι πριν από μερικές ημέρες , μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα υπέροχο βίντεο από το σαλόνι του σπιτιού της.

Το σπίτι της Μαρίνας Πατούλη έχει γίνει πολλές φορές θέμα συζήτησης, κυρίως λόγω του εντυπωσιακού στολισμού του και η αλήθεια είναι πως η ίδια έχει αποτυπώσει υπέροχα το στυλ της στη διακόσμησή του.

Στο βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φαίνεται το εντυπωσιακό τζάκι που υπάρχει στο σαλόνι, ενώ πάνω στο τραπεζάκι υπάρχουν χρυσά βάζα και χρυσές λεπτομέρειες. Η Μαρίνα Πατούλη έχει επιλέξει να κρατήσει για λίγο ακόμα τον στολισμό των Χριστουγέννων, επομένως το σαλόνι είναι όλο λαμπερό.