Πηλιάκη - Χανταμπάκης: Ο τεράστιος χιονάνθρωπος που έφτιαξαν με τα παιδιά τους - Φωτογραφία

Οι αναρτήσεις στο Instagram

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Πηλιάκη - Χανταμπάκης: Ο τεράστιος χιονάνθρωπος που έφτιαξαν με τα παιδιά τους - Φωτογραφία

Ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Όλγα Πηλιάκη είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ. Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με τα δυο τους παιδιά Μανώλη και Μαλένα να έχουν μεγαλώσει αρκετά. Η κόρη τους, μάλιστα, πριν από λίγο καιρό έγινε 5 ετών, με τους γονείς της να της ετοιμάζουν ένα φαντασμαγορικό πάρτυ.

Το ζευγάρι ανεβάζει αρκετά συχνά στο Instagram στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του με τα παιδιά του και έτσι, με αφορμή την κακοκαιρία Ελπίς που έφερε χιόνι σχεδόν σε όλη την Ελλάδα, ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Όλγα Πηλιάκη βγήκαν έξω και έφτιαξαν με τα παιδιά τους έναν τεράστιο χιονάνθρωπο.

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που μοιράστηκαν στα social media, ο χιονάνθρωπος είναι πολύ πιο ψηλός από τα παιδιά τους και ενδεχομένως και από τους ίδιους.

Οι αναρτήσεις του Στέλιου Χανταμπάκη και της Όλγας Πηλιάκη στο Instagram

«Έτοιμος κι ο χιονάνθρωπός μας!», έγραψε η Όλγα Πηλιάκη στην ανάρτηση της στο Instagram

Την ίδια στιγμή ο Στέλιος Χανταμπάκης μοιράστηκε ένα άλλο στιγμιότυπο μέσω των instastories:

 Όλγα Πηλιάκη και Στέλιος Χανταμπάκης μαζί με τα παιδιά τους.

Η φωτογραφία της Πηλιάκη και των παιδιών της από το νέο μπαλκόνι του σπιτιού τους

Μια μεγάλη αλλαγή ανακοίνωσαν στην ζωή τους ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Όλγα Πηλιάκη. Το όμορφο ζευγάρι μαζί με τα δυο τους παιδάκια μετακόμισαν σε ένα νέο σπίτι.

Ο παρουσιαστής λοιπόν και η αθλήτρια εδώ και μερικούς μήνες ετοιμάζουν την νέα τους φωλιά και είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Την αποκάλυψη την έκανε συγκεκριμένα η Όλγα Πηλιάκη, η οποία δημόσιευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία της ίδιας με τα παιδιά της, στο νέο μπαλκόνι τους σπιτιού τους.

Στην λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: “Καλό μήνα φίλοι μου!!! Που σας βρίσκει ο Σεπτέμβριος; Εμείς μετακομίσαμε και βρισκόμαστε κατάκοποι στο νέο μας σπίτι!! Δεν καταφέραμε να κάνουμε πολλές διακοπές φέτος το καλοκαίρι αλλά είμαστε πολύ χαρούμενοι και οργανώνουμε σιγά σιγά τη νέα μας ζωή εδώ! Έχουμε δρόμο ακόμα, ( δεν έχω ανοίξει ούτε τις μισές κούτες ) αλλά μας αρέσει πολύ και είμαστε αισιόδοξοι για τα καλύτερα που έρχονται! Σας στέλνω ένα μεγάλο φιλί!”. Δείτε εδώ στο μεταξύ φωτογραφίες από το έως τώρα σπίτι τους.

Μεγάλη αλλαγή στην ζωή του Στέλιου Χανταμπάκη και της Όλγας Πηλιάκη