Με τεράστια πολυθρόνα και έργα τέχνης - Το αρχοντικό γραφείο της Μαρίνας Πατούλη

Εντυπωσιακή διακόσμηση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με τεράστια πολυθρόνα και έργα τέχνης - Το αρχοντικό γραφείο της Μαρίνας Πατούλη

Μπορεί ο περισσότερος κόσμος να συζητάει για το εντυπωσιακό της σπίτι στην Πεύκη, το οποίο έχει όλο διακόσμηση στα χρυσά, ωστόσο και το γραφείο της Μαρίνας Πατούλη δεν πάει πίσω, μιας και είναι εξίσου φαντασμαγορικό και προσεγμένο.

Η Μαρίνα Πατούλη είναι μία πολυάσχολη γυναίκα, η οποία προσπαθεί να ισορροπήσει την καθημερινότητά της ανάμεσα στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και τον μονάκριβο γιο της, ο οποίος αποτελεί την προτεραιότητά της σε κάθε περίπτωση.

Την ίδια στιγμή είναι μία γυναίκα με περίσσιο στιλ και έτσι δε θα μπορούσε να μην επιμεληθεί με κατάλληλο τρόπο και το γραφείο της.

Στην πιο πρόσφατη ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φαίνεται η εντυπωσιακή δερμάτινη πολυθρόνα της καθώς και ο υπέροχος πίνακας που στολίζει τον τοίχο που βρίσκεται ακριβώς πίσω από το γραφείο της.

Το γραφείο της Μαρίνας Πατούλη

Η εξομολόγηση του Γιώργου Πατούλη για τη Μαρίνα

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (27/12) ο Γιώργος Πατούλης, ο οποίος μεταξύ άλλων κλήθηκε να μιλήσει για τη σχέση που έχει σήμερα με την πρώην σύζυγό του, Μαρίνα Πατούλη, με την οποία το διαζύγιο εκδόθηκε πριν από μερικές εβδομάδες.

Οι δυο τους είχαν μεγάλη ένταση μετά τον χωρισμό, ωστόσο φαίνεται πως ο καιρός υπήρξε γιατρός και έτσι πλέον τα πράγματα μεταξύ τους έχουν ηρεμήσει.

Άλλωστε και οι δυο έχουν θέσει ως προτεραιότητα το παιδί τους, το οποίο δε θέλουν σε καμία περίπτωση να εκθέσουν.

«Εγώ αυτό που ήθελα ήταν όσο το δυνατόν να μην επηρεαστεί ένα παιδί. Την Μαρίνα δεν έπαψε κανείς ούτε να την αγαπάει ούτε να τη σέβομαι, άλλο πράγμα είναι το συναποφασίζουμε και άλλο πράγμα ο σεβασμός. Έχουμε ένα παιδί και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο να έχουμε ηρεμία και να μεγαλώσει, να αποκτήσει τα εφόδιά του.

Θεωρώ ότι σε κάθε περίπτωση η Μαρίνα ξέρει να αποφασίζει, ξέρει να διαχειρίζεται το κεφάλαιό της και το γνωστικό και το κοινωνικό. Νομίζω ότι το διαχειρίζεται με τον τρόπο που εκείνη ξέρει, όταν με ρωτάει λέω την άποψή μου. Καλά έκανε και πήγε.

Αυτή την περίοδο μπορεί να κάνει ό,τι νομίζει ότι πρέπει να κάνει. Εκείνη την περίοδο ήταν αδόκιμο να το τολμήσει», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Πατούλης.