Απαρηγόρητη η Ευαγγελία Μουμούρη - «Τι να σας πω για...»

Ξέσπασε σε κλάματα μετά από τον χαμό του Πάνου Νάτση

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
 Απαρηγόρητη η Ευαγγελία Μουμούρη - «Τι να σας πω για...»

Τα ξημερώματα του Σαββάτου 29/01 έχασε την ζωή του ο Πάνος Νάτσης καθώς συγκρούστηκε με απορριμματοφόρο όχημα στο κέντρο της Αθήνας, δείτε εδώ φωτογραφίες από το σημείο όπου ανατριχιάζουν.

Πιο συγκεκριμένα, η Ευαγγελία Μουμούρη η οποία ήταν φίλη αλλά και συνεργάτιδα του γνωστού ηθοποιού δεν δίστασε να εκφράσει την θλίψη της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

Με τον πόνο να πρωταγωνιστεί στην φωνή της, ανέφερε χαρακτηριστικά: «έφυγε έτσι… Πήρε μια μηχανή και έφυγε… Τι να σας πω για την ψυχή του, το φως του, το χαμόγελο του, την ορμή του».

Οι συγκινητικές δηλώσεις της Ευαγγελίας Μουμούρη

Η ανακοίνωση της θεατρικής παραγωγής για τον θάνατό του - «Με τεράστια θλίψη...»

Σε σοκ βρίσκεται ο καλλιτεχνικός χώρος μετά από τον ξαφνικό χαμό του Πάνου Νάτση ο οποίος έφυγε από την ζωή τα ξημερώματα του Σαββάτου 29/01 καθώς έπεσε νεκρός στην άσφαλτο έπειτα από τροχαίο με την μηχανή του.

Συνάδελφοι αλλά και τα κοντινά του πρόσωπα βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση καθώς το προηγούμενο βράδυ είχε πάει σε πάρτι γενεθλιων της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη, με την οποία είχαν πολύ καλές σχέσεις και μαζί με όλους τους υπόλοιπους συνεργάτες του, που ήταν και οι τελευταίοι που τον είδαν στην ζωή.

Ωστόσο, ο γνωστός ηθοποιός την φετινή σεζόν πρωταγωνιστούσε στο Θέατρο Ήβη και στην παράσταση, «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του».

Έτσι λίγες ώρες μετά από την είδηση του θανάτου του, η η θεατρική παραγωγή, Θεατρικές Σκηνές, η οποία συνεργάζεται με το Θέατρο Ήβη προχώρησε στην θλιβερή ενημέρωση για τον χαμό του Πάνου Νάτση μέσα από τα social media.

«Η οικογένεια των Θεατρικών Σκηνών με τεράστια θλίψη, αποχαιρετά τον ηθοποιό και αγαπημένο συνεργάτη, που έχασε τη ζωή του τόσο πρόωρα, σε τροχαίο ατύχημα. Οι παραστάσεις για το «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του», αναστέλλονται μέχρι νεωτέρας».