Χάκαραν το κινητό της Ελένης Μενεγάκη - Στη φόρα φωτογραφίες και βίντεο με προσωπικές της στιγμές

Στη δίωξη και σε δικηγόρο η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χάκαραν το κινητό της Ελένης Μενεγάκη - Στη φόρα φωτογραφίες και βίντεο με προσωπικές της στιγμές

Δεν είναι η πρώτη φορά που πέφτει θύμα απάτης - δείτε εδώ τι της είχε συμβεί πριν από λίγο καιρό. Η Ελένη Μενεγάκη σύμφωνα με σημερινό 1/2 δημοσίευμα του Ciao ειδοποιήθηκε από μια εφαρμογή που έχει στο κινητό της ότι άγνωστοι μπήκαν στο σύστημα και απέκτησαν πρόσβαση στα δεδομένα τα οποία είχε μέσα σε αυτό.

Αμέσως, στο γραφείο της Ελένης αλλά και στο σπίτι της στα Μελίσσια σήμανε συναγερμός. Η παρουσιάστρια είχε μέσα στο κινητό της πάρα πολλά δεδομένα στα οποία δεν ήθελε να έχει πρόσβαση κανείς και για πολλούς λόγους. Και βέβαια αφού έκλεισε το κινητό της, η παρουσιάστρια απευθύνθηκε αμέσως στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Προσωπικά δεδομένα και φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη

Δεν είναι μόνο τα επαγγελματικά της που διακυβεύονται με αυτό που συνέβη αλλά και τα προσωπικά της. Η Ελένη Μενεγάκη επικοινωνεί καθημερινά με τους συνεργάτες της με μηνύματα και ανάμεσά τους ανταλλάσσουν πληροφορίες για την εκπομπή της που δεν θα ήθελε να τις ξέρει κανείς άλλος. Αυτή είναι η μια πλευρά του προβλήματος.

Η άλλη είναι προσωπική: Μέσα στο κινητό της η παρουσιάστρια έχει πάρα πολλά δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως για παράδειγμα προσωπικές φωτογραφίες που έχει τραβήξει από την κάμερα του κινητού, φωτογραφίες των παιδιών της αλλά και δικές της με τον Ματέο Παντζόπουλο. Προσωπικά μηνύματα που έχει ανταλλάξει με τον σύζυγό της είναι και πάρα πολλά άλλα πράγματα είναι πολύ επικίνδυνα αν πέσουν σε λάθος χέρια.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό ποιοι ήταν εκείνοι οι οποίοι χάκαραν το τηλέφωνο της Ελένης αλλά η δίωξη οδεύει προς την ανακάλυψή τους.

Από την πλευρά της η παρουσιάστρια ελπίζει να μην βγουν στη δημοσιότητα τα προσωπικά της δεδομένα αλλά δυστυχώς γνωρίζει πως δεν είναι κάτι που μπορεί να κάνει για να το αποφύγει...