«Σέρρες»: Στον αέρα το πρώτο trailer της σειράς του Καπουτζίδη με πρωταγωνιστή τον Πάνο Νάτση

Τα γυρίσματα του πρώτου κύκλου είχαν ολοκληρωθεί πριν τον τραγικό χαμό του ηθοποιού

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Σέρρες»: Στον αέρα το πρώτο trailer της σειράς του Καπουτζίδη με πρωταγωνιστή τον Πάνο Νάτση

Λίγες μέρες έχουν περάσει από το σοκαριστικό τροχαίο που στοίχισε τη ζωή του νεαρού ηθοποιού Πάνου Νάτση. Το πρωί της Δευτέρας (31/1), το Πρωινό έδειξε το πρώτο trailer της σειράς «Σέρρες» του Γιώργου Καπουτζίδη, στην οποία θα πρωταγωνιστούσε ο αδικοχαμένος ηθοποιός.

Ο Πάνος Νάτσης μάλιστα είχε μιλήσει για τη σειρά η οποία είχε προγραμματιστεί να προβληθεί μέσα από την διαδικτυακή πλατφόρμα του ΑΝΤ1. Μαζί του πρωταγωνιστής στη σειρά είναι και ο Γιώργος Γάλλος, ο τηλεοπτικός Μιλτιάδης των Άγριων Μελισσών.

Το trailer της σειράς «Σέρρες» με πρωταγωνιστή τον Πάνο Νάτση

Τα πρώτα λόγια του Καπουτζίδη για τον Πάνο Νάτση

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται ο Γιώργος Καπουτζίδης με την είδηση πως έφυγε από τη ζωή τόσο ξαφνικά και άδικα ο Πάνος Νάτσης σε ηλικία μόλις 31 ετών. Οι δυο ηθοποιοί ήταν συνεργάτες στο θέατρο αλλά και στην τηλεόραση. Όλο το Σαββατοκύριακο ο πρώτος δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί και δεν σήκωνε σε κανέναν το τηλέφωνο. Ωστόσο, το βράδυ της Κυριακής 30/1 έπρεπε να βρει την δύναμη - όπως και έκανε - και να πάει στην παράσταση του.

Εκεί ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε πρώτη φορά για τον θάνατο του συνεργάτη του, μετά το τέλος της παράστασης «Glorious: Η πιο φάλτσα σοπράνο που πέρασε απ' τη γη» που πρωταγωνιστεί στο θέατρο Ήβη.

Με δάκρυα στα μάτια, ο σεναριογράφος και ηθοποιός θέλησε να πει δυο λόγια από καρδιάς για να τον τιμήσει, αφού δεν μπορεί να βρει το κουράγιο για να το κάνει αλλιώς.

«Αυτή είναι η πρώτη παράσταση που γίνεται σε αυτό το θέατρο χωρίς τον Πάνο που έχει φύγει. Πριν από δυο μέρες ήταν εδώ και λάμβανε και αυτός το τελευταίο χειροκρότημα από τον κόσμο. Και σήμερα είμαστε εμείς εδώ. Και είναι λίγο περίεργη η ζωή μας. Γιατί αφήνουμε τις ζωές μας. Μπαίνουμε στις ζωές κάποιων άλλων και ξεχνιόμαστε και μετά επιστρέφουμε στις ζωές μας. Αλλά ο Πάνος δε θα επιστρέψει στη δική του, αλλά θα είναι πάντοτε μέσα μας. Και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που ήσασταν εδώ σήμερα. Ήσασταν ένα υπέροχο κοινό. Ήταν ένας υπέροχος ηθοποιός και ένας σπάνιος άνθρωπος. Ένα καταπληκτικό παιδί», είπε χαρακτηριστικά και το κοινό στο τέλος τον καταχειροκρότησε.