«Ο πιο ακριβοπληρωμένος ρόλος μου...» - Η αποκάλυψη του Αλέξη Γεωργούλη για το αμύθητο ποσό που είχε πάρει

Όλα όσα είπε για τον τρόπο που εκμεταλλεύτηκε την εμφάνιση του για υψηλότερες αμοιβές

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ο πιο ακριβοπληρωμένος ρόλος μου...» - Η αποκάλυψη του Αλέξη Γεωργούλη για το αμύθητο ποσό που είχε πάρει

Το πρωί της Πέμπτης σε συνέντευξή του στο MEGA Καλημέρα και τη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη, ο Αλέξης Γεωργούλης μίλησε για τις σπουδές του, τον πιο ακριβοπληρωμένο ρόλο του, την παρακολούθηση που υπέστη από θαυμαστή αλλά και για το αν εκμεταλλεύτηκε την εμφάνισή του για υψηλότερες αμοιβές. Ακόμη αναφέρθηκε στο αν έχει σχέση και για το πως του έχουν χρεώσει ως σχέση την αδερφή του.

Ο ευρωβουλευτής του Σύριζα ανέφερε μεταξύ άλλων: «Εγώ ποτέ δεν το πήρα πάνω μου ότι είμαι Sex Symbol, εγώ απλά το εκμεταλλεύτηκα στην τιμή για έναν ρόλο».

Όπως δήλωσε ο ίδιος: «Κάποια στιγμή μου έκαναν δώρο ένα βιβλίο και όταν το άνοιξα έγραφε τι έκανα κάθε λεπτό. Και λες, «Α, θαυμάστρια»! Κι αν ήταν ο Μπάμπης και ήταν δυο μέτρα παραπάνω από μένα; Με φόβισε πως κάποιος με παρακολουθούσε 24 ώρες το 24ωρο και κάποια στιγμή αποφάσισε να το εκμυστηρευτεί».

Ακόμα ανέφερε πως: «Ο πιο ακριβοπληρωμένος ρόλος ήταν αυτός στην Κινούμενη Άμμο, που έγραφα κιόλας το σενάριο».

Τέλος, μίλησε για το καινούργιο του τραγούδι που θα κυκλοφορήσει στις 14 Φλεβάρη, ενώ τα έσοδά του θα πάνε σε φιλανθρωπικό σκοπό (Δείτε εδώ όσα είπε για το νέο του τραγούδι).

Οι δηλώσεις του Αλέξη Γεωργούλη

Η αποκάλυψη του Αλέξη Γεωργούλη για τον γάμο

Σε προηγούμενη συνέντευξη του Αλέξη Γεωργούλη στην κάμερα του Happy Day και την δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη, ο ίδιος μίλησε εφ' όλης της ύλης.

Αρχικά, είπε για την σχέση του με τον πατέρα του: «ο πατέρας μου έφυγε από την ζωή πριν από περίπου δέκα χρόνια. Κάναμε περισσότερες συζητήσεις αλλά είχε πάντα αυτό το «ότι κι αν σου λέω εγώ, εσύ το αποφασίζεις». Ήταν και πολύ αγαπημένοι με την μάνα μου».

Όσο για την σχέση του με την τηλεόραση, ο γνωστός ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Από το 1995 δεν έχω τηλεόραση στο σπίτι. Και η τηλεόραση που είναι τώρα στις Βρυξέλλες δεν ξέρω αν είναι καν στην πρίζα».

Και συνέχισε λέγοντας: «Από τότε που ήμουν ηθοποιός έβλεπα κάποιες κριτικές οι οποίες είχαν στόχο να θίξουν. Όχι να κριτικάρουν. Με αποτέλεσμα να μην επηρεάζομαι και να μην μου καταστρέφουν αυτό που πραγματικά θέλω να δείξω για το ποιος είμαι»!

Όσο για το αν ο ίδιος έχει σκεφτεί το ενδεχόμενο της δημιουργίας οικογένειας και του γάμου αποκάλυψε ότι: «Έχω φτάσει μία φορά κοντά στον γάμο, στο να πω ότι θα μπορούσα να το κάνω»!

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις του ηθοποιού στο παρακάτω απόσπασμα: