Η πρώτη κίνηση του ΣΚΑΙ για τον Σάκη Ρουβά μετά τις δηλώσεις για την υπόθεση Λιγνάδη

Το κανάλι τον "τιμωρεί" εμμέσως

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η πρώτη κίνηση του ΣΚΑΙ για τον Σάκη Ρουβά μετά τις δηλώσεις για την υπόθεση Λιγνάδη

Χαμός επικρατεί από το πρωί του Σαββάτου 12/2 όταν ο Σάκης Ρουβάς καλεσμένος στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι μίλησε μεταξύ άλλων για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη ο οποίος κατηγορείται για 4 βιασμούς. Ο τραγουδιστής θέλησε εκφράσει την αγάπη και τον θαυμασμό που του έχει, χωρίς ωστόσο να σκεφτεί τον ντόρο που θα δημιουργήσουν οι δηλώσεις του.

Μάλιστα, η μπάλα πήρε και την Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία την επόμενη ημέρα θέλησε να πάρει θέση μέσα από την εκπομπή της, αφού όπως αποκάλυψε δέχεται κατάρες για τα παιδιά της και... καρκίνους, ενώ και ο ίδιος θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με μια ανάρτηση στο Instagram, ωστόσο, το κλίμα δεν ηρέμησε καθόλου.

Σχεδόν όλη η ελληνική showbiz λοιπόν μετά τις δηλώσεις του έχει τοποθετηθεί σχετικά και τον έχουν κράξει άσχημα, λέγοντας πως δεν σκέφτηκε τα θύματα (όπως για παράδειγμα ο Δημήτρης Μοθωναίος). Πολλοί μάλιστα αναφέρουν πως η καριέρα το Σάκη Ρουβά αρχίζει να καταρρέει...

Θέμα συζήτησης ο τραγουδιστής βρέθηκε και στις σημερινές 14/2 εκπομπές, με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά να έχουν γίνει έξαλλοι.

Η πρώτη κίνηση του ΣΚΑΙ μετά τις δηλώσεις του Ρουβά για τον Λιγνάδη

Όπως έχει ακουστεί πολλοί χορηγοί του Σάκη Ρουβά έχουν ξεκινήσει να σταματάνε τη συνεργασία τους, ενώ από την άλλη ο ΣΚΑΙ στον οποίο ανήκει ο τραγουδιστής έχει πάρει "φωτιά" και οι συζητήσεις για το μέλλον της συνεργασίας τους είναι πολλές.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γραφτεί τις τελευταίες ώρες, το κανάλι σκέφτεται να βγάλει εκτός "The Masked singer" που θα κάνει πρεμιέρα σε λίγους μήνες τον τραγουδιστή. Βέβαια, ακόμη δεν έχει παρθεί τελική απόφαση.

Μέχρι στιγμής ωστόσο, δεν υπάρχουν συζητήσεις για διακοπή της συνεργασίας τους γενικά, αφού θεωρούν πως μέχρι του χρόνου που θα επιστρέψει το The Voice, όλος αυτός ο ντόρος θα έχει σταματήσει.