Αντριάνα Παρασκευοπούλου: Η σπάνια εξομολόγηση για τα παιδιά της - «Δεν μπορώ να διαχειριστώ ότι...»

«Είναι βαρύ για μια μητέρα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αντριάνα Παρασκευοπούλου: Η σπάνια εξομολόγηση για τα παιδιά της - «Δεν μπορώ να διαχειριστώ ότι...»

Στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε η Αντριάνα Παρασκευοπούλου το απόγευμα της Τρίτης 15/2. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της ΕΡΤ αναφέρθηκε στα δίδυμα παιδιά της, τα οποία δεν έχει εμπεδώσει ακόμη ότι μεγαλώνουν.

Οι δηλώσεις της Αντριάνας Παρασκευοπούλου για τα παιδιά της

«Δεν θέλω ποτέ να πανικοβάλλω τα παιδιά μου. Ακόμη και στις πιο δύσκολες καταστάσεις, θέλω να είμαι ένας φάρος ψυχραιμίας και το προσπαθώ πολύ. Νομίζω σε έναν μεγάλο βαθμό, το καταφέρνω. Δεν έχω κλάψει μπροστά στα παιδιά μου για να μην τα ταράξω. Θα κλειστώ στο δωμάτιο μου, θα βγω μια βόλτα, δεν θέλω να τους επηρεάζω.

Δεν μπορώ να διαχειριστώ ότι τα παιδιά μου έγιναν 18 και θα φύγουν. Είναι βαρύ για μια μητέρα. Για μένα τα παιδιά μου είναι το παρεάκι μου, οι άνθρωποι που με κάνουν να γελάω και με εμπνέουν. Οι άνθρωποι που με εκπλήσσουν ευχάριστα και που μου μαθαίνουν πράγματα στη ζωή» ανέφερε η Αντριάνα Παρασκευοπούλου, η οποία είχε μιλήσει και για ένα τροχαίο που είχε στο παρελθόν.

Η απάντηση της σε όσους της ασκούν αρνητική κριτική - «Δεν είμαι διάδοχος της...»

Η Αντριάνα Παρασκευοπούλου, μετά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της, μίλησε, το πρωί της Τρίτης 1/2, στην κάμερα του «Mega Καλημέρα», σε μια αποκλειστική συνέντευξη. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην Έλλη Στάη και στα όσα της είπε αφού έκλεισε, προσωρινά, η ΕΡΤ.

«Θα διάλεγα από κάθε μία ένα δικό της κομμάτι, το οποίο ήταν και η ταυτότητά της. Θα διάλεγα σίγουρα από τη Μαρία Χούκλη το ήθος, τη σοβαρότητα, το κύρος, το πόσο εργατική ήταν», απάντησε η Αντριάνα Παρασκευοπούλου στην ερώτηση ποια θεωρεί την πιο εμβληματική παρουσιάστρια, ενώ σε όσους την συγκρίνουν με την Έλλη Στάη είπε:

«Δεν είμαι διάδοχος της Έλλης Στάη με αυτή την έννοια που έχει γραφτεί επειδή ανέλαβα την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου.

Η Έλλη Στάη είναι μία πολύ ξεχωριστή προσωπικότητα, την οποία θαυμάζω για πολλούς λόγους κι έχω να σου πω έναν. Το βράδυ που έκλεισε η ΕΡΤ, ήμουν στον διάδρομο, περπατούσα και με είχαν πάρει τα κλάματα. Και με σταμάτησε και μου είπε “Τίποτα δεν είναι τελεσίδικο στη ζωή παρά μόνο ο θάνατος, έχε πίστη”. Και είναι μια φράση που έχουν περάσει τόσα χρόνια και τη σκέφτομαι σε διαφορετικές εκφάνσεις της ζωής μου και την κρατάω».