"Κόλαφος" η Χρύσπα - «Δεν μου έχει κοστίσει καθόλου που δεν ανήκω στην σόουμπιζ»

«Πηγαίνω στο σπίτι μου και κοιμάμαι ήσυχη»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην κάμερα της εκπομπής «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» μίλησε το πρωί του Σαββάτου 19/2 η Χρύσπα. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην καλλιτεχνική της διαδρομή αλλά και τις υποχωρήσεις.

Οι δηλώσεις της Χρύσπα

«Δεν έχω αφήσει τίποτα πίσω στη ζωή μου για να προχωρήσει η καριέρα μου. Τα ζω όλα φυσιολογικά. Δεν έχει μείνει τίποτα πίσω. Την προσωπική μου ζωή την έχω και ποτέ δεν σκέφτηκα να μην κάνω κάτι επικοινωνιακά για την καριέρα μου.

Όταν πηγαίνω στο σπίτι μου και κοιμάμαι ήσυχη, χωρίς να έχω τίποτα να λύσω με τον εαυτό μου, δεν μου έχει κοστίσει καθόλου που δεν ανήκω στην σόουμπιζ. Πάντα είχα καλή πρόθεση, ακόμα και τώρα που γνωρίζω καταστάσεις γιατί δεν αφήνω τίποτα να μου χαλάσει και να δηλητηριάσει αυτό που θέλω να γίνει στη δουλειά μου. Αν ο άλλος είναι κακοπροαίρετος, πρόβλημα δικό του. Παλιότερα μασούσα, τώρα δεν μασάω», σχολίασε η τραγουδίστρια, που πρόσφατα μίλησε και για την μάχη που έδωσε με τα κιλά της.

«Πολλές φορές μου έχει τύχει να με «πουλήσουν»

Η Χρύσπα παραχώρησε συνέντευξη στον Θάνο Ξάνθο για το «Εγώ» όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την πορεία της στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας μιας και έκανε ένα νέο επαγγελματικό βήμα πριν από καιρό ενώ από την άλλη, αποκάλυψε για το αν έχει τύχει να δεχθεί κάποιο «χαστούκι» στον επαγγελματικό της χώρο.

Ένιωσες ποτέ υπερβολική έπαρση από την επιτυχία σου;

«Η αλήθεια είναι πως ήμουν πολύ μικρή όταν μου συνέβη αυτό. Πρέπει να το έχεις και λίγο μέσα σου για να το πάθεις. Δεν είναι του χαρακτήρα μου. Εγώ όσο γινόμουν αναγνωρίσιμη κι αναλάμβανα ευθύνες, ένιωθα και πιο υποχρεωμένη στο να γίνομαι καλύτερη. Δεν αναλωνόμουν στο να την "ψωνίσω"».

Έφαγες ποτέ κάποιο «χαστούκι» που σε προσγείωσε στην πραγματικότητα της δουλειάς;

«Βέβαια, πολλές φορές και κυρίως από συνεργάτες μου. Από ανθρώπους που τους επιλέγεις για να πορεύεστε μαζί, πολλές φορές μου έχει τύχει να απογοητευτώ ή να με «πουλήσουν». Γενικά υπάρχει στο χώρο μας αυτό το φαινόμενο. Παλιότερα επηρεαζόμουν πολύ από τέτοιες καταστάσεις, ενώ τώρα όχι.»