Ευγενία Σαμαρά: «Ο Αστέρης δεν θα μιλήσει και η Στέλλα θα..» - Η αποκάλυψή της για την σειρά Σασμός

Το spoil που έδωσε η ηθοποιός

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ευγενία Σαμαρά: «Ο Αστέρης δεν θα μιλήσει και η Στέλλα θα..» - Η αποκάλυψή της για την σειρά Σασμός

Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (19/2) η Ευγενία Σαμαρά. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου αλλά και στην σειρά που πρωταγωνιστεί φέτος, τον Σασμό.

Οι αποκαλύψεις της Ευγενίας Σαμαρά για τον Σασμό

«Το χαστούκι στην “Αργυρώ” δεν είναι αληθινό. Μου έλεγε η Χριστίνα χτύπα με. Με πήρε η μαμά μου και μου λέει τι τη χτύπησες την κοπέλα. Ο Αστέρης δεν θα μιλήσει και η Στέλλα θα βρει έναν τρόπο να ανακαλύψει τη Σεμίνα και να βοηθήσει στην αλήθεια. Είναι στόχος της ζωής της αυτής της κοπέλας. Στα προσωπικά της θα γίνει μια επανασύνδεση με τον γιατρό, αλλά δεν ξέρουμε αν θα πάει καλά αυτό..»

Για τη σχέση της με τον Γιάννη Ποιμενίδη: «Κάναμε παρέα κοντά ένα χρόνο. Εγώ δεν θεωρώ ότι είμαι του μπαμ και κάτω, είμαι εγκεφαλική. Χρειάζομαι τον χρόνο μου και να αισθανθρώ εμπιστοσύνη. Στην καθημερινότητα δεν έχουμε καμία σχέση. Έχω βρει 100% το στήριγμά μου. Δεν νομίζω ότι με στηρίζει άλλος περισσότερο από τον Γιάννη».

Είναι πλέον οριστικό - Η μεγάλη απόφαση του ALPHA για τον Σασμό

Ο Σασμός μπήκε ξαφνικά στην καθημερινότητά μας και όπως αποδείχθηκε όχι άδικα. Η νέα δραματική σειρά του ALPHA, από το πρώτο κιόλας επεισόδιο κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό να κερδίσει δεκάδες θετικά σχόλια.

Άλλωστε, η αγάπη που έχει ο κόσμος για τον Σασμό, φαίνεται καθημερινά τόσο από τα σχόλια στο Twitter όσο και από τα εντυπωσιακά νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει (δείτε εδώ τι ποσοστό έκανε στις 17/2).

Η σειρά έχει βασιστεί στο best seller του Σπύρου Πετρουλάκη. Ο γνωστός συγγραφέας μίλησε το πρωί της Πέμπτης (17/2) στο Super Κατερίνα και εξήγησε πως έκατσε μαζί με τους σεναριογράφους και έφτιαξαν εκ νέου την ιστορία προκειμένου να γίνει σειρά (δείτε εδώ το spoiler που έδωσε για το μέλλον των χαρακτήρων).

Σασμός τέλος

Και ενώ η σειρά συνεχίζεται και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές σε κάθε επεισόδιο, πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να μάθουν αν θα υπάρξει δεύτερη σεζόν. Ο σκηνοθέτης της σειράς έδωσε τη δική του απάντηση (δείτε εδώ τι είπε), ωστόσο ο ALPHA, έχει μπροστά του ένα δίλημμα που πρέπει να αντιμετωπίσει.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν δύο σκέψεις για την αγαπημένη σειρά. Σε κάθε περίπτωση ο σταθμός θέλει να τη συνεχίσει και να μη χάσει τη μεγάλη επιτυχία του που τον απογειώνει καθημερινά στην prime time ζώνη. Από τη μία λοιπόν υπάρχουν σκέψεις για να παίξει κανονικά και η δεύτερη σεζόν μέχρι το καλοκαίρι και από την άλλη, κάποιοι θεωρούν πως ο δεύτερος κύκλος της σειράς πρέπει να ολοκληρωθεί μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων.

Σασμός δεύτερη σεζόν

Προς το παρόν δεν έχει γίνει καμία επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι, ενώ όπως ανέφερε παλαιότερο ρεπορτάζ της Real, κανένας από τους ηθοποιούς δεν έχει συζητήσει για την επόμενη σεζόν.