«Δεν του έχει μείνει καμία βίδα, μιλάει μόνος του» - Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης "κατακεραύνωσε" τον Σταμάτη Γαρδέλη

«Στη Φάρμα αναγκαζόμουν να μαζεύω τις ματωμένες σερβιέτες από κάτω»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν του έχει μείνει καμία βίδα, μιλάει μόνος του» - Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης

Στην κάμερα της εκπομπής “Αυτό είναι Σαββατοκύριακο” και τη δημοσιογράφο Νάνσυ Παραδεισανού μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής 20/2 ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Ο ίδιος αναφέρθηκε στην εμπειρία από τη συμμετοχή του στη “Φάρμα” αλλά και στον λόγο που είχε χαθεί από την τηλεόραση.

Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Ψωμιάδη για την Φάρμα

«Σαράντα μέρες χωρίς φαγητό, χωρίς ύπνο, με αγγαρεία, με δολοπλοκίες, με ίντριγκες, με έρωτες, πόσο να αντέξω; Πολλές φορές καθόμουν και τους παρατηρούσα και έλεγα, “γιατί ρε παιδιά;”. Με βάλανε να καθαρίζω τις τουαλέτες, όχι ότι δεν το ήθελα αλλά εσείς οι γυναίκες δεν είστε καθόλου ευγενικές. Πετούσαν τις σερβιέτες ματωμένες κάτω και αναγκαζόμουν εγώ να μαζεύω και να σκάβω τον λάκκο για να τις βάζω μέσα, αφού έχει καλαθάκι. Τι είναι ο Ψωμιάδης, απορριματοφόρο των σερβιετών; Ωραία πέρασα.

Σταμάτης… δε του έχει μείνει καμία βίδα. Ήρθε προχθές και του λέω “αντί να τις βιδώσεις, τις ξεβίδωσες πιο πολύ, δεν ανήκεις στον πλανήτη γη”. Μιλάει μόνος του, με τον Δία, με τα πορτοκάλια, με τα μανταρίνια, με τα ζωάκια… Έχεις και τον άλλον τον Κουτσαβάκη, τον ρεμπέτη… πιάνει το μπαγλαμαδάκι και παίζει. Πάει στα πορτοκάλια και παίζει να μεγαλώσουν. Πρώτη φορά βλέπω μπαγλαμαδάκι να μεγαλώνει τα πορτοκάλια.

Με φάγανε, με φίμωσαν γιατί έλεγα αλήθειες. Ενόχλησε η φωνή μου. Έχω επτά αθωωτικά δικαστήρια και είναι ακόμη ένα που δεν ξέρω αν θα γίνει. Εμένα το σύστημα με κατέστρεψε κοινωνικά, οικονομικά, πολιτικά. Γιατί ρε παιδιά;» είπε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος πρόσφατα αναφέρθηκε και στο ελληνικό metoo.

Οι δηλώσεις του για την Ηλιάδη και τον Αναστασιάδη

Η Αγγελική Ηλιάδη μαζί με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη φαίνεται πως ζουν για τα καλά τον έρωτά τους στην «Φάρμα 2» καθώς πλέον είναι το πολυσυζητημένο ζευγάρι του ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1.

Μάλιστα, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπή «MEGA Καλημέρα» όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα δυο αμφιλεγόμενα πρόσωπα.

«Την έβλεπα αναμμένη και τα μάτια της έβγαζαν αστραπές, φωτιές και ξαφνικά, μέσα στον αχυρώνα, σε μια γωνιά τους είδα για πρώτη φορά να φιλιούνται. Λέω κοίτα ρε τι γίνεται εκεί;. Και συνέχισε λέγοντας: «Το ειδύλλιο συνεχίζεται.

Εγώ μίλησα με τον Γρηγόρη προχθές, προχωράει και προχωράει πολύ πιο γρήγορα και πολύ πιο δυνατά. Και εγώ και η Σάσα Μπάστα είμαστε διατεθειμένοι να τους παντρέψουμε».