Με πισίνα, γήπεδο τέννις και μεγάλο μποστάνι - Ολόκληρη έπαυλη το σπίτι της Άννας Βίσση στην Εκάλη

Είναι αξιοζήλευτο

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Με πισίνα, γήπεδο τέννις και μεγάλο μποστάνι - Ολόκληρη έπαυλη το σπίτι της Άννας Βίσση στην Εκάλη

Η Άννα Βίσση έχει ένα από τα πιο εντυπωσιακά σπίτια της ελληνικής showbiz! Μάλιστα, μοιάζει αρκετά με αυτό του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη, αφού διαθέτει πισίνα, μποστάνι που φυτεύει τα δικά της φρούτα και λαχανικά, αλλά και γήπεδο τένις.

Η τραγουδίστρια, μπορεί να βρίσκεται το μισό χρόνο σε ταξίδια στην Νέα Υόρκη για να δει την κόρη της και τα δύο εγγονάκια της, αλλά έχει φροντίσει στην Ελλάδα να έχει ένα πολυτελές και πανέμορφο σπίτι στα βόρεια προάστια και συγκεκριμένα στην Εκάλη.

Το σπίτι τη Άννας Βίσση στην Εκάλη

Το σπίτι της Άννας Βίσση το έχουμε δει πολλές φορές μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σε αναρτήσεις που έχει πραγματοποιήσει από την καθημερινότητα της.

Είναι ροκ, ζεστό με όμορφα χρώματα, ενώ κυριαρχεί το ξύλο και τα ιδιαίτερα αντικείμενα στη διακόσμηση.

Όπως θα δείτε από τις εικόνες που συγκεντρώσαμε, πρόκειται για μια ιδιαίτερη cozy κατοικία, με λευκές και ξύλινες αποχρώσεις, πισίνα, γήπεδο τέννις και μπάσκετ, ευρύχωρους χώρους ακόμη και μποστάνι.

αννα βισση εκαλησπίτι άννας βίσσηαννα βισση σπίτι

Εκεί έμενα και με τον πρώην της, Νίκο Καρβέλα - Δείτε φωτογραφία από το γάμο τους

Ήταν 14 Μαΐου του 1983 όταν η Άννα Βίσση παντρεύτηκε με τον Νίκο Καρβέλα. Το ζευγάρι πάντρεψε ο τότε Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Σπύρος Κυπριανού. Λίγους μήνες αργότερα και συγκεκριμένα τον Νοέμβριο του ίδιου χρόνου γεννήθηκε η κόρη τους, Σοφία (που πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε το διαζύγιο της).

Όσον αφορά την πρόταση γάμου... ήταν επεισοδιακή, αφού τον τράβαγαν να τον βγάλουν έξω, καθώς έκανε φασαρία στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσε τότε.

Ο Νίκος Καρβέλας, σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του στη Ρούλα Κορομηλά, είχε διηγηθεί: «Ξέρεις πώς την κατέκτησα; Με έφτυνε συνέχεια. Δεν μπορούσα να τη βρω πουθενά. Πήγαινα σπίτι της και με πέταγε έξω. Και τότε τραγούδαγε στη “Νεράιδα”. Κάνε πως τραγουδάς! Ανεβαίνω πάνω της πιάνω το μικρόφωνο και της λέω: “Σε αγαπάω ρε, κατάλαβες;”. Κάτω είχε κόσμο. Και μου λέει: “Τρελός είσαι;”. “Καταλαβαίνεις ότι σε αγαπάω; Μη με φτύνεις έτσι!”. Και μου λέει: “Φύγε”. Της λέω: “Φύγαμε”. Και την πλακώνω σε κάτι φιλιά, πετάω τα μικρόφωνα, με τράβαγαν εν τω μεταξύ, να με βγάλουν έξω. Φόραγα και μια μάσκα. Της λέω: “Πες μου ότι θα με παντρευτείς” και μου λέει: “Θα σε παντρευτώ!”. Κι έφυγα», αποκάλυψε.

Το διαζύγιο και η αιτία

Ο πραγματικός λόγος ωστόσο του χωρισμού Βίσση - Καρβέλα, άργησε πολύ να αποκαλυφθεί και έγινε γνωστός μετά το οριστικό διαζύγιο τους. Σε παλαιότερη συνέντευξη της η τραγουδίστρια είχε αναφέρει πως έδωσαν τέλος στο γάμο τους γιατί δεν είχαν ερωτική επαφή.

«Αν κάναμε σεξ με τον Νίκο δε θα είχε αλλάξει τίποτα!». Κατόπιν, συμπλήρωσε πως η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής της ήταν όταν είπε "απεταξάμην τον Καρβέλα". «Ο έρωτας εμένα με πλησιάζει όσο συχνά τολμούν να με πλησιάζουν οι άντρες που αναγκαστικά τον μεταφέρουν. Ακούγεται σαν μικρόβιο, αλλά κάπως έτσι είναι. Ευτυχώς που το έκανα αλλά δυστυχώς διότι δεν είχα με τι άλλο να ασχοληθώ αφότου το έκανα», είχε εξομολογηθεί.

Φωτογραφίες από το γάμο τους δεν υπάρχουν πολλές και αν έχουν βγει στη δημοσιότητα ήταν μέσα από εκπομπές ή αναρτήσεις. Μάλιστα, η Άννα Βίσση σε ένα βίντεο στο Instagram της, είχε δείξει στους διαδικτυακούς της φίλους μια από τις πολλές που η ίδια έχει κρατήσει στο προσωπικό της αρχείο.

Στην εν λόγω λοιπόν φωτογραφία την είδαμε με καστανό σγουρό μαλλί και συμβατικό νυφικό και τον Νίκο Καρβέλα με λευκό κλασσικό γαμπριάτικο και μαύρα μακριά μαλλιά.

Η Άννα Βίσση ντυμένη νύφη στο πλευρό του Νίκου Καρβέλα

Φωτογραφία με την Άννα Βίσση ντυμένη νύφη στο πλευρό του Νίκου Καρβέλα