Παναγιώτης Χατζηδάκης: Η απίστευτη πρόταση στον Νίκο Κοκλώνη για το J2US - Η ανάρτηση στο Instagram

Ποιο ζευγάρι επιθυμεί να δει στο show τραγουδιού;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Παναγιώτης Χατζηδάκης: Η απίστευτη πρόταση στον Νίκο Κοκλώνη για το J2US - Η ανάρτηση στο Instagram

Μπορεί ο Νίκος Κοκλώνης να ανακοίνωσε ήδη το επόμενο επαγγελματικό του βήμα, το οποίο δεν έχει σχέση με το J2US, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης όμως είχε μια πρόταση να κάνει στον παρουσιαστή. Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος αναδημοσιεύοντας το βίντεο του παρουσιαστή από τον αρραβώνα της Ιλάειρας Ζήση και του Μαυρίκιου Μαυρικίου, του ζήτησε να τους δούμε στην επόμενη σεζόν του ριάλιτι τραγουδιού.

Το ζευγάρι πρωταγωνιστεί στις ζωές μας το τελευταίο διάστημα, κάτι που έκανε τον δημοσιογράφο να τους αναζητήσει σε ένα πιο σταθερό ''ραντεβού'' με την τηλεόραση και τους τηλεθεατές.

Η πρόταση του Παναγιώτη Χατζηδάκη στον Νίκο Κοκλώνη για το ζευγάρι που θέλει να δει στον επόμενο κύκλο του J2US

Ο Νίκος Κοκλώνης σε νέα εκπομπή στον Alpha

Πολλά πρότζεκτ έρχεται να παρουσιάσει ο Alpha αυτή τη σεζόν, άλλα φρέσκα και άλλα remake παλαιότερων επιτυχημένων εκπομπών. Λίγη ώρα μετά την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού για την παρουσίαση του Chart Show από την Δέσποινα Βανδή και σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού «Εγώ», η επιστροφή του Νίκου Κοκλώνη στις οθόνες μας είναι βέβαιη και δεν αφορά το Just The 2 of Us.

Ο Νίκος Κοκλώνης, λοιπόν, όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει με το talent show «All together now». Ο στόχος για το κανάλι είναι να ξεκινήσει να προβάλλεται από τις αρχές του Απρίλη. Η ιδιαιτερότητα του μουσικού project είναι ότι στην κριτική επιτροπή βρίσκονται 100 ειδικοί της μουσικής.

Την παραγωγή της εκπομπής συζητιέται να αναλάβει ο Νίκος Κοκλώνης σε συνδυασμό, φυσικά, με το αγαπημένο του κομμάτι που είναι η παρουσίαση και ενδεχομένως η κριτική επιτροπή να μειωθεί κατά το ήμισυ.

Ο Alpha συζητάει την επαναφορά και του «Rising Star» που προβλήθηκε μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1, για μια τηλεοπτική σεζόν.