Χαμός με την Ελένη Μενεγάκη σε μαγαζί της Κηφισιάς - Καρέ καρέ τι συνέβη σε αποκλειστικές φωτογραφίες

Μόνο εδώ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαμός με την Ελένη Μενεγάκη σε μαγαζί της Κηφισιάς - Καρέ καρέ τι συνέβη σε αποκλειστικές φωτογραφίες

Τι έκανε η Ελένη το απόγευμα της Παρασκευής σε κατάστημα επί της οδού Κηφισίας; Το YOU συνάντησε την παρουσιάστρια λίγο μετά το τέλος της εκπομπής της στο MEGA και έχει όλες τις απαντήσεις! Προορισμός της το γραφείο διακόσμησης VST, της Βέτας Στεφανίδου-Τσουκαλά, με την παρουσιάστρια να γυρίζει όλο τον χώρο και να περιεργάζεται τα αντικείμενα.

Πολύ συγκεκριμένη στα «θέλω» της, χρειάστηκε ώρα για την επιλογή της, αφού μπήκε στο κατάστημα με ήλιο και βγήκε ώρες αργότερα, μετά τη δύση του! Όμως η ικανοποίηση ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι. Δεν είναι μυστικό πως η εσωτερική διακόσμηση είναι μία από τις μεγάλες αγάπες της παρουσιάστριας, μαζί με τα Άχλα. Τι συμβαίνει, λοιπόν, όταν αυτά τα δύο συνδυάζονται; Συμβαίνει το «Όναρ» («Όνειρο» στα αρχαία ελληνικά), όπως ονομάζεται και η ξενοδοχειακή μονάδα που διατηρεί με τον Μάκη Παντζόπουλο στην Άνδρο.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Πρόκειται για ένα συγκρότημα κατοικιών, μέσα στη φύση, με ελάχιστες παρεμβάσεις στο φυσικό περιβάλλον, επομένως τα περισσότερα αντικείμενα επιλέχθηκαν με σκοπό να ταιριάζουν σε αυτό το ύφος, καθώς και στο νέο σπίτι της στην Κηφισιά (δείτε εδώ φωτογραφίες), το οποίο είναι πλέον έτοιμο για να υποδεχτεί το ζεύγος Μενεγάκη-Παντζόπουλου. Μόνο τα τυπικά μένουν για τη μεγάλη μετακόμιση...

Ελένη Μενεγάκη περιοδικό YOU

Ελένη Μενεγάκη σπίτι καινούργιο

Επενδύει στο μέλλον της η Ελένη

Αξίζει να σημειωθεί πως η παρουσιάστρια είχε ήδη ξεκινήσει να επενδύει στα Άχλα εδώ και χρόνια. Εκτός από την επέκταση των κατοικιών στην πλαγιά, σχεδίαζε να φτιάξει beach bar με ξαπλώστρες, σε ένα συγκεκριμένο μέρος της παραλίας, όμως τα σχέδιά της «πάγωσαν» με τις φυσικές καταστροφές που χτύπησαν το νησί αλλά και με τον κορονοϊό που χτύπησε τον τουρισμό συνολικά. Τώρα, όμως, που ανεβαίνουν οι καλοκαιρινές κρατήσεις και ο καιρός δείχνει το καλό του πρόσωπο, είναι ευκαιρία να συνεχίσει τις επενδύσεις της. Επιχειρηματικό μυαλό, λένε όσοι την γνωρίζουν, η Ελένη Μενεγάκη έχει αποφασίσει πως όταν αφήσει οριστικά πίσω της την τηλεόραση, θα αποσυρθεί και από τα φώτα, έχοντας στο νησί μια στέρεη βάση για το μέλλον της.

Περισσότερα στο νέο τεύχος YOU που κυκλοφορεί από σήμερα Τετάρτη 23/2 σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ