Τα έσπασαν στα μπουζούκια Μπεκατώρου και Αλεβιζόπουλος - Οι τρυφερές αγκαλιές και τα χαμόγελα

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τα έσπασαν στα μπουζούκια Μπεκατώρου και Αλεβιζόπουλος - Οι τρυφερές αγκαλιές και τα χαμόγελα

Η Μαρία Μπεκατώρου βρέθηκε σε νυχτερινό μαγαζί το βράδυ της Κυριακής 27/2, φυσικά συνοδευόμενη από τον σύζυγο της Αντώνη Αλεβιζόπουλο. Το ζευγάρι επέλεξε το Έναστρον για τη διασκέδαση του, απολαμβάνοντας τις μοναδικές ερμηνείες του Γιώργου Σαμπάνη.

Όπως πάντα και οι δύο ήταν πολύ κομψά ντυμένοι, με την Μαρία να μπαίνει στο μαγαζί με ένα εντυπωσιακό λευκό μακρύ παλτό. Όσο για τις στυλιστικές επιλογές του άντρα της δε χωράει λόγος, αφού είναι πάντα προσεγμένος, καθώς αυτό είναι και ένα στοιχείο που ξεχωρίζει η παρουσιάστρια σε εκείνον. Οι δύο τους διασκέδασαν χωρίς να κρύβουν τον έρωτα τους, αγκαλιά, κρατώντας συχνά ο ένας το χέρι του άλλου.

Η αλήθεια είναι πως δε μας συνηθίζουν σε τόσο βραδινές εξόδους, αφού και οι δύο είναι αφοσιωμένοι στα επαγγελματικά τους, ωστόσο τώρα που η Μπεκατώρου απέβαλε το άγχος για την αλλαγή καναλιού, είναι στα καλύτερα της και τα σπάει.

Οι φωτογραφίες από τη βραδινή έξοδο της Μαρίας Μπεκατώρου με τον Αντώνη Αλεβιζόπουλο

Μαρία Μπεκατώρου - Αντώνης Αλεβιζόπουλος

Μαρία Μπεκατώρου - Αντώνης Αλεβιζόπουλος

Φωτογραφίες μέσα από το σπίτι Μαρίας Μπεκατώρου

Η Μαρία Μπεκατώρου και ο Αντώνης Αλεβιζόπουλος είναι από τα ζευγάρια της Ελληνικής showbiz, που προτιμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τo έχουν καταφέρει αυτό και τα 20 σχεδόν χρόνια που είναι μαζί. Θέλουν να προστατεύουν την σχέση τους για αυτό και ούτε μιλάνε σε κάμερες, ούτε και μοιράζονται προσωπικές τους στιγμές στα social media.

Η παρουσιάστρια που πολύ σύντομα θα επιστρέψει στην τηλεόραση μέσα από την συχνότητα του MEGA και ο σύζυγός της, αντισμήναρχος της Πολεμικής Αεροπορίας που πλέον έχει συνταξιοδοτηθεί, παντρεύτηκαν το 2007 και μένουν σε ένα σπίτι που διακόσμησαν μαζί με πολύ αγάπη, με σκοπό να είναι η "φωλιά" τους.

Με κυρίαρχο χρωματικό συνδυασμό αυτόν του λευκού και του μπεζ που κάνουν το σπίτι ακόμη πιο φωτεινό, διακρίνεται και την αγάπη τους για τα ξύλινα έπιπλα.

Όσον αφορά την κουζίνα τους, είναι σε κλασικά χρώματα και στιλ και δεν έχει καμία σχέση με την μοντέρνα της Σίσσυς Χρηστίδου που είναι γεμάτη λευκά μάρμαρα.