Με roof garden και έναν όροφο μόνο ρούχα - Δείτε για πρώτη φορά το σπίτι του Γιώργου Ασημακόπουλου στην Γλυφάδα

Το λες και παλάτι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Με roof garden και έναν όροφο μόνο ρούχα - Δείτε για πρώτη φορά το σπίτι του Γιώργου Ασημακόπουλου στην Γλυφάδα

Για πρώτη φορά άνοιξε το σπίτι του ο Γιώργος Ασημακόπουλος στις κάμερες και συγκεκριμένα στην εκπομπή Happy Day το πρωί της Τρίτης 1/3. Ο νεαρός επιχειρηματίας και πρώην παίκτης του Survivor -που πρόκειται να επιστρέψει στο παιχνίδι- πρόσφατα αγόρασε μάλιστα και ένα ακόμα σπίτι, το οποίο είναι στην Γλυφάδα.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, είναι μεγάλο και πολυτελές ενώ έχει και δεύτερο όροφο, στον οποίο υπάρχουν μόνο τα ρούχα του και ένα roof garden.

Από την άλλη, το νέο του σπίτι υποστήριξε πως είναι εξίσου τεράστιο ενώ μάλιστα έχει και πισίνα και ήταν κάτι που το ήθελε πάντα.

Βίντεο από το σπίτι του Γιώργου Ασημακόπουλου στην Γλυφάδα

Σκορδά - Ασημακόπουλος: Όλη η αλήθεια για τη σχέση τους μετά την αποχώρηση από το Πρωινό

Μετά την αποχώρηση του από το Πρωινό και τα unfollow με τον Γιώργο Λιάγκα, πολλές ήταν οι φήμες που ήθελαν τον Γιώργο Ασημακόπουλου να έχει "παγωμένες" σχέσεις και με την Φαίη Σκορδά. Τι συμβαίνει ωστόσο ανάμεσα τους;

«Είχα δει ότι υπήρχε ένα unfollow από τον Γιώργο Λιάγκα προς εμένα και του έκανα κι εγώ unfollow, sorry Γιώργο μου, αλλά δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Πρόσφατα βρεθήκαμε στην ίδια βραδινή έξοδο, τον χαιρέτησα αλλά εκείνος δεν με χαιρέτησε καθόλου. Πραγματικά δεν ξέρω τι έχει γίνει, αν ζηλεύει για κάτι, δεν μπορώ να κάνω εγώ κάτι πάνω σε αυτό», είχε δηλώσει πρόσφατα ο επιχειρηματίας για τον παρουσιαστή, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν διάφορα σχόλια.

Όπως όλα δείχνουν Φαίη Σκορδά και Γιώργος Ασημακόπουλος έχουν άψογες σχέσεις, ακόμη και μετά το τέλος της συνεργασίας τους στην εκπομπή.

Μάλιστα, βράδυ της Τετάρτης 22/10 η παρουσιάστρια τον συνάντησε σε κοινωνική εκδήλωση, όπου και πόζαραν μαζί. Φωτογραφία τους επίσης, δημοσίευσε ο πρώην Survivor στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Φαίη Σκορδά Γιώργος Ασημακόπουλος