Με γαλάζιες over the knee μποτές και μπλε φόρεμα - Σούσουρο με την νέα εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη

Έκλεψε για ακόμη μια φορά τις εντυπώσεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Με γαλάζιες over the knee μποτές και μπλε φόρεμα - Σούσουρο με την νέα εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη

Πιο ευτυχισμένη και ερωτευμένη από ποτέ είναι αυτό το διάστημα η Μαρίνα Πατούλη, η οποία παρά τον χωρισμό της με τον Γιώργο Πατούλη, διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο, τόσο συναισθηματικά, όσο και επαγγελματικά.

Συγκεκριμένα, η πρόεδρος της UNESCO έχει ήδη βρει τον έρωτα στα μάτια ενός νέου άντρα, του γνωστού σχεδιαστή μόδας, Βλάσση Χολέβα. Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν, είναι μαζί τον τελευταίο καιρό και πέρα από σύντροφοι είναι και συνεργάτες, και αυτό γιατί η Μαρίνα Πατούλη πρόκειται να κυκλοφορήσει την δική της σειρά με ρούχα.

Μάλιστα, η ίδια έσπασε για πρώτη φορά την σιωπή της και μίλησε ανοιχτά για την σχέση της με τον Βλάσση Χολέβα -δείτε εδώ αναλυτικά όλα όσα είπε-.

Η Μαρίνα Πατούλη φυσικά διατηρεί και έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media και συνεχώς μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της. Αυτή τη φορά λοιπόν, η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει μπροστά από μια μαγική θέα, έχοντας για παρέα μια γατούλα, ενώ είναι ντυμένη ολόκληρη στις αποχρώσεις του ανοιχτού μπλε.

Η νέα ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη

«Κάθε δύση προαναγγέλει μια καινούργια Ανατολή μέσα από την αγάπη που έχεις δώσει!Καλό Σ/Κ σε όλους μας με αισιοδοξία κ θετική σκέψη ως αντίδοτο στα δεινά που μαστίζουν τις ζωές μας!!#Ειρήνη #Αγαπη #Δημιουργια #Υγεία #ευτυχία #peace #lovequotes #happiness», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Η νέα απίστευτη βραδινή εμφάνιση της

Μπορεί πρόσφατα η Μαρίνα Πατούλη να πήρε διαζύγιο με τον Γιώργο Πατούλη, ωστόσο το συγκεκριμένο γεγονός δεν την έχει σταματήσει από το να διανύσει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της καθώς όπως έχει γίνει γνωστό, η ίδια είναι και πάλι ερωτευμένη στο πλευρό του Βλάση Χολέβα.

Την ίδια λοιπόν, τις τελευταίες ημέρες την βλέπουμε σε πολλές βραδινές εξόδους. Κάθε φορά καταφέρνει να κεντρίσει τα βλέμματα καθώς όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω στην αποκλειστική φωτογραφία του YouWeekly.gr βρέθηκε στο opening party.

Μάλιστα, η ίδια δεν πόζαρε μόνη της καθώς στο πλευρό της ήταν το πολυσυζητημένο ζευγάρι της Ελληνικής showbiz, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση αλλά και τον πρόεδρο του ΣΕΗ, Σπύρο Μπιμπίλα.

Μαρίνα Πατούλη - Μαυρίκιος Μαυρικίου