Έξαλλος ο Χρήστος Δάντης με τις ερωτήσεις για την Ασημίνα - «Γίνεται πόλεμος και εσείς...»

Όσα έγιναν μπροστά στις κάμερες

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Έξαλλος ο Χρήστος Δάντης με τις ερωτήσεις για την Ασημίνα - «Γίνεται πόλεμος και εσείς...»

" Έξαλλος" ο Χρήστος Δάντης, το βράδυ της Παρασκευής 4/3, όταν τον εντόπισαν σε βραδινή του έξοδο δημοσιογράφοι και άρχισαν να τον βομβαρδίζουν με ερωτήσεις για την Ασημίνα, τη σύντροφο του, η οποία βρίσκεται στο σκληρό ριάλιτι επιβίωσης, στο Survivor.

Ο γνωστός τραγουδιστής, φάνηκε ίσως και ενοχλημένος, καθώς το μόνο που είπε στη συνέχεια των ερωτήσεων είναι ότι ενώ συμβαί8νει ένας πόλεμος, τον ρωτάνε τέτοια πράγματα, που είναι ουσιαστικά ανούσια μπροστά στην τραγωδία των τελευταίων ημερών, κάτι που τον έχει επηρεάσει ιδιαίτερα, από ότι βλέπουμε και στα social media του.

Η αφοπλιστική απάντηση του Χρήστου Δάντη στους δημοσιογράφους

«Παιδιά γίνεται πόλεμος στην Ουκρανία! Αυτό είναι σοβαρότερο. Είμαστε κατά του πολέμου» είπε στο τέλος ο Χρήστος Δάντης, απαντώντας στα επίμονα ερωτήματα των δημοσιογράφων.

Με λυγμούς η Ασημίνα - Το συγκινητικό μήνυμα του Χρήστου Δάντη

Λίγο πριν το αγώνισμα επικοινωνίας του Survivor 5, η Ασημίνα είχε προειδοποιήσει πως αν δει μήνυμα από τον Χρήστο Δάντη θα βάλει τα κλάματα, κάτι που φυσικά έγινε. Όχι απλά έβαλε τα κλάματα αλλά κατέρρευσε όταν είδε τη φωτογραφία του συντρόφου της και του σκύλου της.

Οι Μαχητές δεν είχαν κερδίσει ένα έπαθλο επικοινωνίας εδώ και αρκετό καιρό και έτσι περίμεναν πώς και πώς να δουν φωτογραφίες και μηνύματα από φίλους και συντρόφους.

Η Ασημίνα έχει αποκαλύψει εδώ και καιρό τη σχέση της με τον δημοφιλή τραγουδιστή και έτσι, δεν έκρυψε και τη συγκίνησή της όταν είδε το μήνυμά του. Εκείνος από τη μεριά του, της ευχήθηκε να έχει δύναμη και να συνεχίσει να απολαμβάνει το ταξίδι.