Ιωάννα Τούνη: Η βόλτα στην Αθήνα και το συγκινητικό βίντεο με τη μητέρα της

Από το Ντουμπάι στο κέντρο της πρωτεύουσας

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Ιωάννα Τούνη: Η βόλτα στην Αθήνα και το συγκινητικό βίντεο με τη μητέρα της

Στο κέντρο της πρωτεύουσας, βρέθηκε η Ιωάννα Τούνη, μετά την επιστροφή της από το ολιγοήμερο ταξίδι της στο Ντουμπάι, και τη θύελλα που προκάλεσε με τις αναρτήσεις της, ενώ όλη η υπόλοιπη χώρα βρίσκεται σε αναταραχή λόγω του πολέμου.

Η πετυχημένη επιχειρηματίας , αυτή τη φορά, επισκέφτηκε την Αθήνα μαζί με την μητέρα της, στην οποία έχει τεράστια αδυναμία, καθώς είναι το στήριγμα της όπως έχει αναφέρει η ίδια πολλές φορές., καθώς την μεγάλωσε μόνη της μιας και ο πατέρας της Ιωάννας ήταν απών. Ακόμη μάλιστα και όταν διέρρευσε το ροζ βίντεο, η μητέρα της στάθηκε σαν βράχος και ήταν δίπλα της με κάποιους κοντινούς της φίλους και την υποστήριξαν λέγοντας της πως δεν είναι μόνη της σε όλο αυτό και πως σίγουρα έχει συμβεί και σε άλλες κοπέλες δυστυχώς

Στον Λυκαβηττό και συγκεκριμένα στην εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων, βρέθηκαν οι δυο τους και πέρασαν αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο τους, ανεβάζοντας σχετικά βίντεο στο instagram.

Το βίντεο της Ιωάννας Τούνη με τις ανέμελες στιγμές που περνά με τη μαμά της

Απίστευτο κράξιμο με αφορμή το ταξίδι στο Ντουμπάι εν μέσω πολέμου

Κάθε τρεις και λίγο η Ιωάννα Τούνη καλώς ή κακώς προκαλεί χιλιάδες αντιδράσεις είτε με τις πράξεις της είτε με τα λεγόμενα της. Κάτι αντίστοιχο λοιπόν έγινε και τώρα, με αφορμή την απόφασή της να ταξιδέψει στο Ντουμπάι και να μοιραστεί το πολυτελές ταξίδι της στα social media, εν όψει πολέμου στην Ουκρανία.

Η Θεσσαλονικιά επιχειρηματίας συγκεκριμένα δημοσίευσε πολλές φωτογραφίες και βίντεο, τόσο σε ουρανοξύστες όσο και σε λιμουζίνες και χλιδάτα μαγαζιά. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι χρήστες ξεσπάθωσαν για τα καλά και την καρακεραύνωσαν με τα σχόλιά τους κάτω από τις τελευταίες της αναρτήσεις.

Μερικά από τα σχόλια που δέχτηκε η Ιωάννα Τούνη με αφορμή το ταξίδι της στο Ντουμπάι εν μέσω πολέμου

undefined