Πάνος Νάτσης: Η ανάρτηση της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη 40 μέρες μετά το χαμό του - Οι στιγμές τους

Ραγίζει καρδιές...

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Πάνος Νάτσης: Η ανάρτηση της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη 40 μέρες μετά το χαμό του - Οι στιγμές τους

Σχεδόν σαράντα ημέρες πέρασαν από εκείνο το φρικτό πρωινό της 29ης Ιανουαρίου, όταν όλοι ειδοποιήθηκαν πως ο Πάνος Νάτσης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στο κέντρο της Αθήνας. Μουδιασμένοι έμειναν και είναι ακόμα οι συγγενείς, οι φίλοι και οι συνεργάτες αλλά και η σύντροφός του, καθώς δεν μπορούν να δεχτούν την απουσία του.

Ο ηθοποιός, μόλις 31 ετών, βρήκε ακαριαίο θάνατο και η δυσάρεστη είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στον καλλιτεχνικό χώρο. Ο ηθοποιός βρισκόταν στα γενέθλια της αγαπημένης του φίλης και συναδέλφου, Αλεξάνδρας Ταβουλάρη, και φεύγοντας από το σπίτι της ηθοποιού, η μηχανή του συγκρούστηκε με φορτηγό.

Γροθιά στο στομάχι η ανάρτηση της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη για τον Πάνο Νάτση

Το μεσημέρι της Κυριακής 6/3, η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, στην πρώτη της ανάρτηση, 40 ημέρες μετά, μοιράστηκε με το διαδικτυακό κοινό της, μία ασπρόμαυρη φωτογραφία από τις ξέγνοιαστες στιγμές της με τον Πάνο Νάτση, τη Μαριλού Κατσαφάδου και τον Αποστόλη Ψαρρό πριν από δύο χρόνια

Η φωτογραφία με τον Πάνο Νάτση

«Προσπαθούσαμε να κάνουμε παιδί»

Η σύντροφος του Πάνου Νάτση, Διονυσία Γεωργιάδου μίλησε δημόσια το πρωί της Πέμπτης 3/3 στην εκπομπή Super Κατερίνα. Έχουν περάσει 40 ολόκληρες ημέρες από τον τραγικό θάνατο του ηθοποιού και στο διάστημα αυτό βλέπουμε τις συνεχείς σπαρακτικές αναρτήσεις που κάνει η Διονυσία.

Η τηλεφωνική κλήση που είχε με την Κατερίνα Καινούριου μαζί της ήταν κάτι που κανείς δεν περίμενε καθώς και όσα αποκάλυψε. Η νεαρή μουσικός μετακόμισε στο σπίτι που θα πήγαινε με τον ηθοποιό και έκανε μια τραγική πλέον αποκάλυψη, πως το ζευγάρι ήταν σε φάση να κάνει κάνει παιδί.

«Δεν έχει αλλάξει κάτι, σαν να ήταν χθες. Δεν έχω καταλάβει ότι πέρασαν 40 μέρες καθόλου. Ουσιαστικά με τον θάνατο δεν πεθαίνει ο έρωτας. Δεν σταματάς να είσαι ερωτευμένος με τον άνθρωπο επειδή έφυγε. Συνεχίζω να είμαι ερωτευμένη με τον Πάνο. Απλά ο Πάνος δεν είναι εδώ, δεν αλλάζει το συναίσθημά μου» εξομολογήθηκε η Διονυσία Γεωργιάδου.

«Μετακόμισα στο σπίτι που ετοιμάζαμε με τον Πάνο Νάτση, ήταν κανονισμένη η μετακόμιση. Είναι το σπίτι που θα πηγαίναμε μαζί. Δεν υπάρχει κάτι που δεν κατάφερα να του πω. Απλά στεναχωριέμαι γιατί δεν πρόλαβε να ζήσει. Ήταν πολύ μικρός, δεν πρόλαβε να κάνει τίποτα από αυτά που έπρεπε να κάνει. Η δουλειά του πήγαινε πολύ καλά, προχωρούσαμε και εμείς στα προσωπικά μας. Προσπαθούσαμε να κάνουμε παιδί, ο γάμος είναι κάτι δευτερεύον. Μιλήσαμε δέκα λεπτά πριν το ατύχημα και τον περίμενα να επιστρέψει σπίτι» αποκάλυψε η σύντροφος του Πάνου Νάτση, Διονυσία Γεωργιάδου.