Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Φωτογραφίες από το σπίτι της πρώην συντρόφου του Πάριου! Βλέπει τον Λυκαβηττό

Είναι λευκό με πανέμορφο τζάκι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Φωτογραφίες από το σπίτι της πρώην συντρόφου του Πάριου! Βλέπει τον Λυκαβηττό

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου το 2009 έζησε εναν όμορφο έρωτα με τον Γιάννη Πάριο, με τον οποίο ωστόσο αποφάσισαν να χαράξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή το 2016. Μπορεί μάλιστα οι φήμες να τους ήθελαν μετά το χωρισμό να είναι και πάλι μαζί... μέχρι να επιβεβαιωθεί χώρισαν και πάλι.

«Ήταν μία σχέση που έχει λήξει… Ολοκλήρωσε έναν δεύτερο κύκλο, που έκανε και… όλα καλά», είχε αναφέρει η ηθοποιός σχετικά με το τέλος της σχέσης τους.

Λίγο καιρό αργότερα η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου βρήκε και πάλι τον έρωτα - δείτε με ποιον είναι σε σχέση. Η ίδια ωστόσο, θέλει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, μέσα από το προφίλ που διατηρεί στο Instagram μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της.

Σε μερικές από της αναρτήσεις της, η ηθοποιός μας έχει δείξει και τις αγαπημένες γωνιές του σπιτιού της! Όπως για παράδειγμα το πανέμορφο σαλόνι της αλλά και το τζάκι.

Φωτογραφίες από το σπίτι της Αλεξάνδρας Παλαιλόγου

Οι αποχρώσεις που έχει επιλέξει για το σπίτι της είναι κυρίως γήινες και σε συνδυασμό με το λευκό του καναπέ, το αποτέλεσμα είναι αριστοκρατικό. Δεν λείπουν οι λαμπερές πινελιές, όπως το εντυπωσιακό φωτιστικό στην τραπεζαρία, οι χρυσές αποχρώσεις στις κορνίζες και τα μεταλλικά βάζα. Μια από τις πιο όμορφες και ζεστές γωνιές είναι φυσικά το τζάκι.

Τα μεγάλα παράθυρα κάνουν το χώρο να δείχνει πολύ φωτεινό και τα κάδρα δίνουν μία κομψή και φινετσάτη αισθητική στη συνολική διακόσμηση του σπιτιού της.

Και ο Γιάννης Πάριος είναι σε σχέση

Σύμφωνα με τα όσα είχε αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Espresso η «μούσα» του Γιάννη Πάριου δεν ήταν συνέχεια μαζί του στην Πάρο το καλοκαίρι, λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας της στην αεροπορική εταιρεία. Βρέθηκε εκεί μόνο για ένα διήμερο και επέστρεψε στη δουλειά της έχοντας στο κινητό της φωτογραφίες από τις πιο όμορφες γωνιές του κυκλαδίτικου νησιού.

«Με τον Γιάννη Πάριο δεν συναντιούνται στην Αθήνα, αλλά στη Θεσσαλονίκη. Είναι επιλογή του, για να αποφεύγουν τους παπαράτσι. Τον χειμώνα η Στέλλα ήταν στην πρεμιέρα του αγαπημένου της και μάλιστα σε privé τραπέζι, παρέα με φίλες και συναδέλφους της, ενώ έχει βρεθεί και σε καλοκαιρινές συναυλίες του» είχε αναφερθεί στην εφημερίδα ίδια.

Αυτή είναι η σύντροφος του Γιάννη Πάριου