Δε σταματάει να μεγαλώνει ο γιος του Άκη Πετρετζίκη - Βόλτα στις κούνιες οι δύο τους

Tα συνδυάζει όλα μαζί!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δε σταματάει να μεγαλώνει ο γιος του  Άκη Πετρετζίκη  - Βόλτα στις κούνιες οι δύο τους

Ο Άκης Πετρετζίκης είναι ένας από τους πολύ φρέσκους μπαμπάδες της showbiz κάτι που ο ίδιος δείχνει να το απολαμβάνει πάρα πολύ. Η ζωή του γνωστού σεφ ανατράπηκε πολύ σύντομα όταν μας ανακοινώθηκε έτσι απλά πως όχι μόνο βρήκε τη γυναίκα της ζωής του και την παντρεύτηκε αλλά και πως θα έχει πολύ σύντομα ένα παιδάκι.

Ο μικρός Αχιλλέας λοιπόν, είναι εδώ και ο Άκης δεν ξεχνά να μας δείχνει μέσα από τρυφερά post στο Instagram πόσο πολύ τον αγαπάει. Βλέπουμε σε κάθε περίπτωση να είναι δοσμένος στον γιο του ενώ παράλληλα προσπαθεί να είναι ενεργός και στα παλιά του καθήκοντα.

Ο Πετρετζίκης λοιπόν, το πρωί της Δευτέρας 7/3 βρέθηκε στις κούνιες μαζί με τον μικρό, ο οποίο έχει μεγαλώσει πολύ. Μπορεί να κάνει τα πρώτα του βήματα και αυτό είναι ακόμα πιο ευχάριστο καθώς οι συνεχόμενες βόλτες είναι γεγονός. Και αφού λοιπόν, πήγαν στο πάρκο, ο σεφ προσπάθησε να κάνει και την καθιερωμένη του καθημερινή γυμναστική. Γιατί όποιος θέλει σε αυτή τη ζωή τα συνδυάζει όλα!

Το βίντεο με τον Άκη Πετρετζίκη και τον γιο του στις κούνιες

«Πρωινή γυμναστική», έγραψε ο Άκης.

O γιος του Άκη Πετρετζίκη
Η Κυριακάτικη βόλτα με τον γιο του, Αχιλλέα και το άκρως απολαυστικό βίντεο στα social

Μπορεί ο Άκης Πετρετζίκης να έχει ένα αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα λόγω πολλών επαγγελματικών υποχρεώσεων ωστόσο ο ίδιος προσπαθεί να αφιερώσει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο στον αγαπημένο του γιο, Αχιλλέα. Έτσι λοιπόν, ο γνωστός σεφ απόλαυσε την κυριακάτικη βόλτα με τον γιο του και φυσικά τράβηξε το πιο τρυφερό βίντεο.

Μπορεί να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δημοσιεύσει διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του. Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω ο ίδιος μιλά στον οκτώ μηνών γιο του και ο μπόμπιρας τον ακούει με προσοχή.