Θλίψη έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό χώρο η είδηση θανάτου του Κωνσταντίνου Ζαμπάρα ο οποίος έφυγε πριν από λίγες ημέρες. Μάλιστα, η δυσάρεστη είδηση είχε γίνε γνωστή μέσα από μια ανάρτηση που είχε κάνει ο Σπύρος Μπιμπίλας στο προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.
Ωστόσο, το μεσημέρι της Τρίτης 8/3, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι είπαν τον τελευταίο αντίο στον Κωνσταντίνο Ζαμπάρα σε κλίμα θλίψης στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Μάλιστα, η κάμερα του YouWeekly.gr ήταν επίσης εκεί καθώς παρακάτω έχουμε αποκλειστικές φωτογραφίες.
Αποκλειστικές φωτογραφίες από την κηδεία του Κωνσταντίνου Ζαμπάρα





Ποιος ήταν ο Κωνσταντίνος Ζαμπάρας
Ο Κωνσταντίνος Ζαμπάρας γεννήθηκε στις 17 Νοεμβρίου του 1959 στη Ρευματιά της Μεσσηνίας. Αφού αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή «Βεάκη», δραστηριοποιήθηκε κυρίως στο θεατρικό σανίδι, ενώ συμμετείχε τόσο σε τηλεοπτικές, όσο και σε κινηματογραφικές παραγωγές. Αν και εργαζόταν στον χώρο της υποκριτικής για περισσότερα από 30 χρόνια, ο ρόλος που τον έκανε ευρύτερα γνωστό ήταν αυτός του «θείου» σε τηλεοπτική διαφήμιση.
«Η υποκριτική μου έχει στερήσει πράγματα. Δεν έχω παντρευτεί, δεν έχω παιδιά, προσωπικά, αλλά μου έχει στερήσει τα αδέλφια μου, τα ανίψια μου, τους γονείς μου στο παρελθόν. Ήθελα να βρεθώ σε χαρές ανθρώπων δικών μου και δεν μπορούσα γιατί είχα παράσταση, όπως και σε θανάτους δικών μου ανθρώπων έτυχε να έχω παράσταση και να μην μπορώ. Όταν ξεκινάς, δεν καταλαβαίνεις ότι αυτή η δουλειά έχει αυτή τη δυσκολία. Από την άλλη πλευρά, είναι τόσο έντονα τα συναισθήματα που σου δίνει το θέατρο, που κάποια στιγμή εξισορροπείται αυτό που χάνεις από την προσωπική σου ζωή» είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή ο Κωνσταντίνος Ζαμπάράς.


">
">
">
">
">
">
">