Υβόννη Μαλτέζου: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά όλο το παρασκήνιο του γάμου της με τον Κώστα Αρζόγλου

Γιατί χώρισαν;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Υβόννη Μαλτέζου: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά όλο το παρασκήνιο του γάμου της με τον Κώστα Αρζόγλου

Στην εκπομπή Στούντιο 4, μετά τον Ανδρέα Μικρούτσικο, βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης 8/3 η Υβόννη Μαλτέζου. Η αγαπημένη ηθοποιός έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, ενώ η κουβέντα οδηγήθηκε στο μακρινό 1969, όταν η ίδια είχε παντευτεί με τον Κώστα Αρζόγλου, ωστόσο όπως αποκάλυψε οι δυο τους έμειναν παντρεμένοι μόνο 10 μήνες.

Οι δηλώσεις της Υβόννης Μαλτέζου για τον γάμο της με τον Κώστα Αρζόγλου

«Με τον Κώστα Αρζόγλου μείναμε 10 μήνες παντρεμένοι, ένα χρόνο το πολύ, το 1969. 21 ετών ήμουν ζωντοχήρα. Ήταν ένας νεανικός έρωτας. Παντρευτήκαμε γιατί δεν με άφηνε η μαμά μου να βγαίνω μαζί του τα βράδια. Ήμασταν τρία κορίτσια και η μάνα μας ήταν σαν την Μπερνάρντα Άλμπα.

Τέλειωνα το Εθνικό στις 22:00, 22:30 με 22:45 έπρεπε να είμαι στο σπίτι. Και εντάξει, δεν γινόταν άλλο. Βγαίναμε με τις αδελφές μου, λέγαμε στη μαμά μου ότι θα πάμε σε ένα πάρτι, χωρίζαμε και βρισκόμασταν έξω από το σπίτι. Αυτός ήταν ο λόγος που παντρευτήκαμε με τον Κώστα.

Μετά χωρίσαμε, ερωτευτήκαμε άλλους, ήταν η εποχή τέτοια που μας πήγαινε σε άλλα πρόσωπα», είπε χαρακτηριστικά η Υβόννη Μαλτέζου στην εκπομπή.

Λίγα λόγια για την Υβόννη Μαλτέζου

  • Η Υβόννη Μαλτέζου είναι Ελληνίδα ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης.
  • Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1949 και σπούδασε υποκριτική στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου.
  • Έχει πάρει μέρος σε πολλές παραστάσεις, σε αρκετές ταινίες αλλά και σε σίριαλ, με πιο γνωστή την παρουσία της στη σειρά Είσαι το ταίρι μου.
  • Έχει τιμηθεί δις με βραβεία Α΄και Β΄γυναικείου ρόλου για συμμετοχή της σε κινηματογραφικά έργα.