«Είναι δύσκολο να συνεχίζεις» - "Ραγίζουν" καρδιές οι δηλώσεις της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη για τον Πάνο Νάτση

«Φαντάζομαι είναι πιο δύσκολο για τη σύντροφό του»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Είναι δύσκολο να συνεχίζεις»  -

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» παραχώρησε τις πρώτες της δηλώσεις η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη μετά από τον χαμό του Πάνου Νάτση ο οποίος έχασε την ζωή του σε ηλικία μόλις 31 ετών μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε.

Οι δυο τους είχαν μια ιδιαίτερη σχέση μεταξύ τους καθώς κάπου εδώ να τονίσουμε πως το μοιραίο βράδυ, ο ηθοποιός ήταν στο σπίτι της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη και γιόρταζαν τα γενέθλιά της. Πιο συγκεκριμένα η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά στην κάμερα πως: «Είναι δύσκολο να συνεχίζεις την παράσταση χωρίς τον Πάνο. Τι να λέμε;

Φαντάζομαι είναι πιο δύσκολο για τη σύντροφό του. Οπότε όπως νιώθει καλύτερα, εγώ είμαι μαζί της να το εκφράσει. Δεν έχουμε κάνει κάποια συζήτηση για τα γυρίσματα της σειράς».

Οι δηλώσεις της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη για τον Πάνο Νάτση

Η ανάρτηση της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη 40 μέρες μετά το χαμό του - Οι στιγμές τους

Σχεδόν σαράντα ημέρες πέρασαν από εκείνο το φρικτό πρωινό της 29ης Ιανουαρίου, όταν όλοι ειδοποιήθηκαν πως ο Πάνος Νάτσης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στο κέντρο της Αθήνας. Μουδιασμένοι έμειναν και είναι ακόμα οι συγγενείς, οι φίλοι και οι συνεργάτες αλλά και η σύντροφός του, καθώς δεν μπορούν να δεχτούν την απουσία του.

Ο ηθοποιός, μόλις 31 ετών, βρήκε ακαριαίο θάνατο και η δυσάρεστη είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στον καλλιτεχνικό χώρο. Ο ηθοποιός βρισκόταν στα γενέθλια της αγαπημένης του φίλης και συναδέλφου, Αλεξάνδρας Ταβουλάρη, και φεύγοντας από το σπίτι της ηθοποιού, η μηχανή του συγκρούστηκε με φορτηγό.

Γροθιά στο στομάχι η ανάρτηση της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη για τον Πάνο Νάτση

Το μεσημέρι της Κυριακής 6/3, η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, στην πρώτη της ανάρτηση, 40 ημέρες μετά, μοιράστηκε με το διαδικτυακό κοινό της, μία ασπρόμαυρη φωτογραφία από τις ξέγνοιαστες στιγμές της με τον Πάνο Νάτση, τη Μαριλού Κατσαφάδου και τον Αποστόλη Ψαρρό πριν από δύο χρόνια

Η φωτογραφία με τον Πάνο Νάτση