Σούσουρο στο διαδίκτυο με την ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη - Έγινε πρώτο θέμα συζήτησης

Και όχι άδικα...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σούσουρο στο διαδίκτυο με την ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη - Έγινε πρώτο θέμα συζήτησης

Με μία καλοκαιρινή φωτογραφία θέλησε να ευχηθεί καλή εβδομάδα στους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μαρίνα Πατούλη και όπως ήταν επόμενο, έγινε χαμός στα social media.

Τον τελευταίο καιρό η Μαρίνα Πατούλη δεν έχει χρόνο να καθίσει καθώς ετοιμάζει τη νέα συλλογή ρούχων που θα κυκλοφορήσει σε συνεργασία με τον Βλάσση Χολέβα (δείτε εδώ τι συμβαίνει στην πραγματικότητα ανάμεσά τους).

Η ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη

«Πότε ήταν η τελευταία φορά που ξύπνησες και συνειδητοποίησες ότι σήμερα μπορεί να έχεις μία υπέροχη μέρα στη ζωή σου;», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Πατούλη και όπως μπορείτε να φανταστείτε, τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή.

Μαρίνα Πατούλη Instagram

Είπαν γιαγιά την Μαρίνα Πατούλη στο Instagram και τους "πετσόκοψε"

Η Μαρίνα Πατούλη είναι λάτρης των social media και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της. Όπως για παράδειγμα πρόσφατα, που δημοσίευσε φωτογραφίες από το ταξίδι της στην Μύκονο μαζί με τον Βλάση Χολέβα.

Η ίδια διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της. Τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά, αφού σχεδιάζει και τη δική της συλλογή ρούχων με τον γνωστό σχεδιαστή που όπως όλα δείχνουν είναι και ο νέος της σύντροφος.

Πριν μερικές ώρες ωστόσο, στο προφίλ της στο Instagram δημοσίευσε δυο φωτογραφίες της από το νησί των ανέμων και ένα σχόλιο που της έκαναν ήταν πολύ άσχημο. Ωστόσο, δεν την έριξε κάτω και απάντησε καταλλήλως.

"Η γιαγιούλα", έγραψε μια χρήστης, με την Μαρίνα Πατούλη να μην διστάζει να της απαντήσει " Η γριά κότα έχει το ζουμί!!!".

Μαρίνα Πατούλη instagram

Η Μαρίνα Σταυράκη, γεννήθηκε το 1968 στην Νέα Σμύρνη, και έλκει την καταγωγή της από την Κρήτη. Μεγάλωσε στην Πεύκη. Σπούδασε Τμήμα Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών, με ειδίκευση στην Κλασική Φιλολογία, από το οποίο έλαβε πτυχίο με βαθμό "άριστα" το 1990. Έχει εξειδικευθεί στην διδασκαλία της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας και της Λατινικής Φιλολογίας.
Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές, επάνω στην δημόσια διοίκηση, την αυτοδιοίκηση και τη διαχείριση κρίσεων στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Η καταγωγή της Μαρίνας Πατούλη