«Εμένα σαν άντρα, με προσβάλλουν αυτά που...» - Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος κάνει άγρια επίθεση στον Καναράκη

«Αυτά τα παιδιά θα έπρεπε να τα προσέξουν...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Εμένα σαν άντρα, με προσβάλλουν αυτά που...» - Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος κάνει άγρια επίθεση στον Καναράκη

Η απόφαση του Παντελή Καναράκη να ποζάρει για γνωστό περιοδικό με ακάνθινο στεφάνι ως Ιησούς σε μια αναπαράσταση, που θύμιζε τον Μυστικό Δείπνο έφερε τεράστιες αντιδράσεις. Μεταξύ των πολλών που αντέδρασαν είδαμε και τον Αργύρη Παπαργυρόπουλο να ξεσπά κατά της εικόνας αυτής.

Ο γνωστός επιχειρηματίας έκανε δηλώσεις την Τετάρτη 16/3 στο Πρωινό και ουσιαστικά τον είδαμε να έχει κοντινή ιδεολογική γραμμή με τον Λιάγκα, αναφέροντας δηλαδή πως θίγεται η πίστη του και τα εκκλησιαστικά ιδεώδη,

Οι δηλώσεις του Αργύρη Παπαργυρόπουλου για τον Παντελή Καναράκη

«Θα μπορούσα να μιλήσω με πολύ άσχημα λόγια για τον άνθρωπο αυτό. Αυτά τα παιδιά θα έπρεπε να τα προσέξουν, να υπάρχει μέριμνα από όταν είναι ακόμα μικροί. Όταν βλέπεις το άτομο αυτό κι έχει μία ιδιαιτερότητα, προσπάθησε να το βοηθήσεις προς το σωστό μέρος, όχι να προσπαθείς να το απελευθερώσεις. Να τα βλέπουν αυτά και τα άλλα παιδιά που είναι μικρά»,

Και συνέχισε: «Μου κακοφαίνεται όλο αυτό. Ίσως είμαι από μία σχολή που μεγάλωσε διαφορετικά. Μακάρι να “φύγουμε” γρήγορα, να μην προλάβουμε να δούμε και χειρότερα. Δεν είναι μαθημένος έτσι ο Έλληνας. Εμένα σαν άντρα, με προσβάλλουν αυτά που γίνονται στο φύλο μου», δήλωσε ο επιχειρηματίας.

«Θα προτιμούσα να βγει με μία φούστα, να βγει ντυμένος όπως θέλει στον δρόμο, παρδαλός. Όμως, αυτό δεν το επιτρέπω να το κάνει στη θρησκεία μου. Εάν ήθελε αυτός να βγει να προκαλέσει, ας ντυνόταν η αμαρτωλή Μαγδαληνή. Δεν ήταν ανάγκη να φτάσει στον Θεάνθρωπο», κατέληξε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

Το πρώτο δημόσιο ξέσπασμα για τη φωτογτραφία του Καναράκη από τον Κώστα Τσουρό

Ο Παντελής Καναράκης φωτογραφήθηκε με ένα εκκεντρικό look, το οποίο όμως έφερε σχόλια από τα τηλεοπτικά πάνελ. Ανάμεσα σε αυτούς που σχολίασαν τον ηθοποιό ήταν και ο Κώστας Τσουρός ο οποίος ένιωσε ότι η φωτογράφιση αντιτίθεται στα έθιμα του Χριστιανισμού.

Ο Κώστας Τσουρός ένιωσε προσβεβλημένος από αυτή την απεικόνιση και σχολίασε: «Αυτή η φωτογράφιση που λέμε πως είναι και πρωτοποριακή, μόνο εμένα μού χτύπησε άσχημα; Μου χτυπάει πολύ άσχημα να βλέπω τον Παντελή Καναράκη να είναι με το ακάνθινο στεφάνι σαν τον Ιησού. Είναι και Σαρακοστή, πλησιάζουμε στο Πάσχα και βλέπουμε αυτούς… Πλέον δεν μας νοιάζει να κοροϊδέψουμε ακόμη και τη θρησκεία, να κοροϊδέψουμε σύμβολα, στο όνομα της τέχνης βέβαια πάντα, γιατί θα πουν ότι είναι τέχνη. Τον Ιησού με ντεκολτέ μέχρι εδώ δεν τον έχω έτσι στο μυαλό μου. Είναι κάποια πράγματα τα οποία δεν τα αγγίζουμε και η θρησκεία είναι ένα από αυτά», είπε ο Κώστας Τσουρός.

Ο Κώστας Τσουρός πολλές φορές έχει εκφέρει την γνώμη του δημόσια μέσω των τηλεοπτικών εκπομπών και έχει «ξεσπάσει» πέρι πολλών, αναμέσα σε αυτούς, ο Πάνος Βλάχος (Δείτε εδώ σχετικά) και η Μαίρη Συνατσάκη (Δείτε εδώ λεπτομέρειες).

Από την άλλη, ο Θανάσης Πάτρας συμπλήρωσε: «Δεν πιστεύω ότι το κάνει για να κοροϊδέψει. Αισθητικά, κρίνοντάς το, ούτε εμένα μου αρέσει. Δεν θεωρώ ότι υπάρχει κάποιος δόλος ή κάποιο κίνητρο. Αλλά προσπαθώ να καταλάβω κι εγώ το λόγο».