Δίκη Φιλιππίδη: Δεν θα παραστεί στο δικαστήριο - Οι νέες εξελίξεις της δίκης

Το ανακοίνωσε ο δικηγόρος του

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Δίκη Φιλιππίδη: Δεν θα παραστεί στο δικαστήριο - Οι νέες εξελίξεις της δίκης

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν από την έναρξη της πολυαναμενόμενης δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες, ο δικηγόρος του, ανακοίνωσε το πρωί της Πέμπτης 17/3 στο Πρωινό του Αντ1 πως ο ηθοποιός δεν θα παραστεί στη δίκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πέτρος Φιλιππίδης, που προσωρινά είχε μεταφερθεί στον Κορυδαλλό, λόγω προβλήματος υγείας δεν θα μπορέσει να παραστεί στο δικαστήριο, και ο δικηγόρος του θα ζητήσει διακοπή της δίκης για αυτό το λόγο.

Η ανακοίνωση του δικηγόρου του Φιλιππίδη για τη δίκη

«Μίλησα χθες με τους συναδέλφους μου για λόγους δεοντολογίας, τους δικηγόρους των κυριών που καταγγέλουν τον Πέτρο Φιλιππίδη. Τους πήρα τηλέφωνο και τους είπα ότι αύριο ο κύριος Φιλιππίδης δεν είναι σε θέση σωματικά να έρθει στο δικαστήριο.

Από τη στιγμή που ο πρωταγωνιστής της δίκης δεν θα είναι θα ζητήσω όχι αναβολή αλλά διακοπή της δίκης και αν μετά δεν μπορεί και πάλι να έρθει θα τον παρακαλέσω έστω και με καροτσάκι να έρθει.Να γίνει η δίκη χωρίς να είναι παρών ο Φιλιππίδης θα είναι παρωδία. Η διακοπή θα είναι για λίγες ημέρες», είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος στο Πρωινό.

Όσα θα καταθέσει η Παπούλια εναντίον του Φιλιππίδη

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση πως η Εβελίνα Παπούλια βρίσκεται ανάμεσα στις τέσσερις ηθοποιούς (δείτε εδώ τις άλλες τρεις) που την Παρασκευή 18/3 θα καταθέσουν εναντίον του Πέτρου Φιλιππίδη.

Λίγες ώρες πριν καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου ο άλλοτε δημοφιλής ηθοποιός, Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και δυο απόπειρες κατά γυναικών συνάδελφών του η εκπομπή Πρωινό έδωσε μια πρώτη γεύση από όσα θα καταθέσει η Εβελίνα, τα οποία προκαλούν αποτροπιασμό.

Όπως είπε ο δημοσιογράφος Τάσος Τεργιάκης στην κατάθεσή της η μάρτυρας κατηγορίας θα μιλήσει για τις συνεργασίες που είχε στο παρελθόν με τον κατηγορούμενο ηθοποιό, ενώ θα αναφερθεί και σε συγκεκριμένο περιστατικό που φέρεται ότι είχε γίνει στα παρασκήνια και την είχε φέρει σε πολύ άβολη θέση.

«Συνεργάστηκα μαζί του μια δυο φορές πριν από πολλά χρόνια. Κάποια στιγμή, στα παρασκήνια αλλάζαμε ρούχα για τις ανάγκες των ρόλων μας. Εκείνος ήταν σε κοντινή απόσταση από μένα και εκ των υστέρων κατάλαβα ότι περίμενε να βγάλω τα ρούχα μου. Το έκανα πολύ γρήγορα και, μόλις γύρισα το κεφάλι μου, τον είδα ξαφνικά με κατεβασμένο το παντελόνι, γυμνό από τη μέση και κάτω! Σοκαρίστηκα από το θέαμα, αλλά πιο πολύ σοκαρίστηκα από το βλέμμα του. Τον έβρισα, εκείνος δεν είπε κουβέντα. Δεν του ξαναμίλησα από τότε…» αναμένεται να πει, μεταξύ άλλων.

Η γοητευτική ηθοποιός δεν κατονομάστηκε, ωστόσο η εκπομπή τόνισε πως αυτή στην οποία αναφέρεται έχει αυτή την περίοδο δική της ραδιοφωνική εκπομπή, όπως ακριβώς η Εβελίνα Παπούλια, η οποία κάνει εκπομπή στον Ελληνικό FM, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso. Η ηθοποιός, πάντως, δεν θέλησε να δώσει λεπτομέρειες για όσα θα καταθέσει στη δίκη του πρώην συνεργάτη της, παρά αρκέστηκε να δηλώσει ότι θα δώσει κανονικά το «παρών» στην αίθουσα του δικαστηρίου, όπου θα ξεκινήσει μεθαύριο η εκδίκαση της υπόθεσης.

«Να μου επιτρέψεις να σου πω ότι “όλα στον τόπο και στον χρόνο τους”. Η δική μου περίπτωση είναι λίγο ιδιόμορφη. Θα με δείτε την Παρασκευή, αλλά δεν θα σας μιλήσω» τόνισε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» η ηθοποιός, που έγινε ευρύτερα γνωστή ως Μαρίνα Κουντουράτου στο σίριαλ «Δύο ξένοι».