«Δεν θέλω να το προχωρήσω περισσότερο γιατί...» - Η Χριστίνα Παππά σπάει τη σιωπή της για τη συνεργασία με τον Φιλιππίδη

Τι αποκάλυψε για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Δεν θέλω να το προχωρήσω περισσότερο γιατί...» - Η Χριστίνα Παππά σπάει τη σιωπή της για τη συνεργασία με τον Φιλιππίδη

Με αφορμή τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη αλλά και δηλώσεις συναδέλφων της που είχαν συνεργαστεί μαζί του, μίλησε και η Χριστίνα Παππά για την εμπειρία της μαζί του. Η λαμπερή επιχειρηματίας και ηθοποιός, η οποία πρόσφατα μαθεύτηκε πως θα γίνει γιαγιά, αναφέρθηκε σε συνέντευξη της στο περιοδικό ΕΓΩ, στον ηθοποιό.

Η αναφορά της Χριστίνας Παππά στη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη

Βιώσατε σεξουαλική παρενόχληση στην καριέρα σας;

Όχι και θέλει δύναμη ψυχής να πεις όλα αυτά που κρατάς μέσα σου.

Είχατε συνεργαστεί με κάποιον από τους καταγγελλόμενους;

Είχα συνεργαστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Και πώς ήταν αυτή η συνεργασία;

Με εμένα ήταν πολύ καλή. Ήταν σε μια σειρά του Πάνου Κοκκινόπουλου και ήταν μια χαρά. Τώρα τι να σας πω δεν ξέρω. Από εκεί και πέρα, δεν θέλω να το προχωρήσω περισσότερο γιατί είναι κάτι λυπηρό και δεν μου αρέσει καθόλου.

"Κόλαφος" ο δικηγόρος καταγγέλλουσας του Πέτρου Φιλιππίδη

Στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι μίλησε το πρωί του Σαββάτου (19/3) ο κύριος Ανδρέας Βαγγόπουλος, δικηγόρος μίας από τις καταγγέλλουσες του Πέτρου Φιλιππίδη. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη διακοπή της δίκης (δείτε εδώ ποια είναι η νέα ημερομηνία) καθώς και στο πρόβλημα υγείας που φέρεται να έχει ο ηθοποιός.

Ήδη από εχθές (18/3) η πλευρά των φερόμενων ως θυμάτων αμφισβήτησε τις δηλώσεις του δικηγόρου του Πέτρου Φιλιππίδη για την κατάσταση της υγείας του, ενώ έκαναν όλοι ξεκάθαρο ότι περιμένουν να τον αντιμετωπίσουν κατάματα στη δίκη.

«Η εντολέας μου θέλει να αντιμετωπίσει τον κατηγορούμενο κατάματα. Έχουμε φτάσει σε σημείο να λέμε αν αυτός ο άνθρωπος θα ζει και αν θα έρθει με αναπηρικό αμαξίδιο για να καταθέσει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κύριος Βαγγόπουλος.