Θέμα συζήτησης στο διαδίκτυο - Έχει κάνει χαμό η νέα ανάρτηση του Άγγελου Λάτσιου

Χιλιάδες αντιδράσεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θέμα συζήτησης στο διαδίκτυο - Έχει κάνει χαμό η νέα ανάρτηση του Άγγελου Λάτσιου

Μπορεί τον τελευταίο καιρό να έχει μειώσει σε μεγάλο βαθμό τις κινήσεις του στα social media, ωστόσο πριν από λίγες ώρες, ο Άγγελος Λάτσιος έκανε τη διαφορά με μία ανάρτηση που έφερε δεκάδες σχόλια και αντιδράσεις από τους διαδικτυακούς του φίλους.

Τις προηγούμενες μέρες, ο μεγάλος γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, γιόρτασε στο πλευρό του συντρόφου του, Γαίας Μερκούρη τα γενέθλιά της και μάλιστα οι δυο τους διασκέδασαν μαζί με τους φίλους τους, ανεβάζοντας πολλές φωτογραφίες στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram (δείτε εδώ μία από αυτές).

Έτσι και η νέα ανάρτηση που έκανε ο Άγγελος Λάτσιος στο Instagram συμπεριλάμβανε την αγαπημένη του Γαία. Συγκεκριμένα, ανέβασε μία σειρά από φωτογραφίες από ένα ταξίδι που είχαν κάνει μαζί πριν από λίγο καιρό και οι διαδικτυακοί του φίλοι ξετρελάθηκαν.

Η νέα ανάρτηση του Άγγελου Λάτσιου

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για την προσωπική ζωή των παιδιών της

Λίγο μετά την εξομολόγησή της για το μήνυμα που είχε δεχθεί μετά την τρίτη της εγκυμοσύνη, η Ελένη Μενεγάκη συζήτησε με τους συναδέλφους της, ένα θέμα που απασχολεί πολλούς γονείς και έχει να κάνει με την προσωπική ζωή και τις σχέσεις των παιδιών.

Όπως εξήγησε λοιπόν η παρουσιάστρια, όταν ακόμα τα παιδιά της ήταν μικρά, της φαινόταν απίστευτο ότι κάποια στιγμή θα γνωρίσει μία από τις σχέσεις τους. Σήμερα βέβαια, που αυτό έχει συμβεί, μιας και όχι μόνο ξέρει αλλά έχει και καλές σχέσεις με τη σύντροφο του Άγγελου Λάτσιου, Γαία, η Ελένη Μενεγάκη νιώθει καλύτερα καθώς γνωρίζει με ποιον άνθρωπο βρίσκονται τα παιδιά της.

«Θέλω να λέω μόνο αλήθειες. Όταν μου πρωτοείχε πει μπαμπάς, φιλικό μας ζευγάρι πριν αρκετά χρόνια… ήταν τα δικά μου ήταν επτά χρονών και τα δικά του 15 "ξέρεις ήρθε με το αγόρι της", είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό και λέω όταν θα έρθει η ώρα μου τι θα κάνω… με είχε προβληματίσει.

Όσο μεγαλώνουν τα παιδιά μου καταλαβαίνω τη μητέρα μου. Μη σας αγχώνει φίλοι μου γιατί έρχεται έτσι η ζωή που σιγά σιγά εξελίσσεσαι, μαθαίνεις, καταλαβαίνεις ,συζητάς με άλλους ανθρώπους και βλέπεις ποιο είναι το σωστό…», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.