Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

Εξελίξεις με το διαζύγιο της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη 6 μήνες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού

Τι συνέβη με την περιουσία

Εξελίξεις με το διαζύγιο της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη 6 μήνες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού
News 22.03.2022 10:24
Από Youweekly Team

Όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του περιοδικού Ciao η τραγουδίστρια και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έχουν πλέον και χαρτί διαζυγίου και είναι ελεύθεροι πια να προχωρήσουν στην προσωπική τους ζωή. Το διαζύγιο δεν ήταν μια εύκολη υπόθεση για κανέναν από τους δυο τους.

Δεν ήταν μόνο η επί πάρα πολλά χρόνια κοινή τους πορεία, αλλά και το γεγονός ότι υπήρχαν πολύ σημαντικά περιουσιακά στοιχεία που είχε αποκτήσει μαζί το ζευγάρι, το οποίο στάθηκε τόσο στα πολύ εύκολα όσο και στα δύσκολα. Κάποτε η Δέσποινα Βανδή με τον Ντέμη θεωρούνταν η Βικτόρια και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ της Ελλάδας και οι δυο τους κέρδισαν τεράστια ποσά η μεν από το τραγούδι και ο δε από το ποδόσφαιρο.

Μπορεί αυτές οι εποχές να πέρασαν ανεπιστρεπτί, με την οικονομική κρίση να έχει χτυπήσει και τους δυο πολύ βαριά, παραμένουν όμως δυο άνθρωποι που σε καμία περίπτωση δε μπορεί κάποιος να χαρακτηρίσει φτωχούς.

Το αντίθετο. Έτσι, οι δυο τους έπρεπε να φτάσουν σε μια συμφωνία για τα περιουσιακά τους στοιχεία και οι πληροφορίες του περιοδικού Ciao αναφέρουν ότι παρά τις διαφωνίες, οι συζητήσεις με τους δικηγόρους τους διεξήχθησαν σε πολύ καλό κλίμα και οι δυο τους πολύ σύντομα κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία για διάφορα θέματα, όπως για παράδειγμα το σπίτι τους (δείτε εδώ φωτογραφίες), το οποίο φυσικά κρατάει η Δέσποινα Βανδή για να μείνει εκείνη και τα δυο τους παιδιά.

Νυφούλα ξανά η Δέσποινα Βανδή;

Και μπορεί ακόμη και σήμερα και μετά την αποκάλυψη των φωτογράφων από την συνάντησή του με την Κατερίνα Παναγοπούλου (δείτε εδώ το υλικό), ο Ντέμης να αρνείται πεισματικά να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για την προσωπική του ζωή, όμως όλοι ξέρουν ότι η Δέσποινα Βανδή δεν κρύβει το γεγονός ότι είναι τρελά ερωτευμένη με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Δέσποινα Βανδή διαζύγιο με Ντέμη Νικολαΐδη

Οι δυο τους δεν κρύβουν, επίσης, στις ιδιωτικές τους συζητήσεις το γεγονός ότι θέλουν να επισημοποιήσουν την σχέση τους ακόμη κι αν αυτό είναι κάτι που δεν ανακοινώνουν δημόσια. Όχι ακόμη τουλάχιστον. Και ένας λόγος ήταν ότι εκκρεμούσε το διαζύγιο της Δέσποινας και η ίδια δεν ήθελε να κάνει καμία δήλωση για τα μελλοντικά της σχέδια πριν αφήσει πίσω της ολοκληρωτικά το κεφάλαιο του γάμου της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Ciao δεν αποκλείεται η Δέσποινα και ο Βασίλης να επισημοποιήσουν την σχέση τους και μέσα στο ερχόμενο καλοκαίρι.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Την άρπαξε πάνω στη σκηνή και την φίλησε - Το νέο βίντεο με Μπισμπίκη και Βανδή που παίζει παντού

Δερμάτινο κολάν και μπουστάκι με φτερά - Η νέα φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή

Share